Βαθμολογία

Κουβέλης: «Χρειάζεται πολιτική σύνθεση για να ανακάμψει η χώρα»

Την ανάγκη για ''πολιτική σύνθεση'' για να ανακάμψει η χώρα διατύπωσε στον North ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

''Η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου βρίσκεται σε ένταση η πολιτική αντιπαράθεση που γίνεται δεν αφορά την ουσία των προβλημάτων της χώρας είναι συμπτώματα παρακμιακά'' τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης, επισημαίνοντας την σημασία ισορρόπησης της χώρας και να αναζητηθεί η ορθή λύση.

''Αυτή την ώρα η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο η αξιολόγηση για το χρέος θα καθορίσει τα επόμενα πολλά χρόνια τη χώρα, χρειάζεται επομένως πολιτική σύνθεση και δεν αναφέρομαι σε οικουμενικές κυβερνήσεις ή σε κυβερνήσεις  εθνικής συνεννόησης αυτό δεν φαίνεται να προκύπτει ως δυνατότητα και ως χρησιμότητα'' επισήμανε ο κ. Κουβέλης.

Ο κ. Κουβέλης, οπως είπε αναγνωρίζει οτι ο ΣΥΡΙΖΑ σε πολλές περιπτώσεις όταν ήταν αντιπολίτευση δεν υπηρέτησε με τον τροπο που θα έπρεπε την αναζήτηση των λύσεων όταν υπήρχε ανάγκη, υπερέβαινε το αναγκαίου του μέτρου ως αντιπολίτευση.

Συνέχισε, αναφέροντας ότι ''στην πολιτική δεν ειναι δυνατόν να πορευόμαστε με ρεβανσισμούς συμψηφισμούς συμπεριφορών και τακτικών. Δεν γίνεται πολιτική επι της ουσίας με ρεβανσισμούς''.

Πηγή: newpost.gr