Βαθμολογία

Πιάνιτς: «Η Ρεάλ έχει αδυναμίες...»

Aισιόδοξος σχετικά με τις πιθανότητες της Γιουβέντους στον τελικό απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο διεθνής με την Βοσνία Ερζεγοβίνη άσος της Γιουβέντους, Πιάνιτς.

«Έχουν τις αδυναμίες τους, όπως και κάθε ομάδα, θα προσπαθήσουμε να τους πλήξουμε και είμαστε αρκετά ικανοί να το κάνουμε», δήλωσε ο αθλητής στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

«Όταν φτάνεις σε έναν τελικό, είναι πάντα μια μεγάλη μάχη ενάντια σε ισχυρό αντίπαλο. Διανύουν μια εξαιρετική σεζόν και είναι και οι κάτοχοι του τροπαίου. Τον κέρδισαν πέρυσι, οπότε αντιμετωπίζουμε μια μεγάλη ομάδα που είναι συνηθισμένοι να παίζει αυτά τα παιχνίδια σε αυτές τις διοργανώσεις και αυτούς τους τελικούς», συνέχισε.

«Περιμένουμε έναν δύσκολο αγώνα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο σε κάθε θέση. Θα ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα, αλλά θα είναι η καλύτερη ομάδα την που θα κερδίσει. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να παραμείνουμε στο παιχνίδι. Έχουμε την ποιότητα το ίδιο κι εκείνοι, θα είναι αμφίρροπος

αγώνας. Θα καθοριστεί στις λεπτομέρειες ο νικητής. Θα συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στο σπίτι».