Βαθμολογία

Στη λίστα της Λαμίας ο Φουσού

Οι πανηγυρισμοί ακόμη δεν έχουν κοπάσει στη Λαμία από την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και γι' αυτό δεν έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη μέρα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν ήδη περιπτώσεις που έχουν μπει στη λίστα των «κυανόλευκων».

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσουν στους Φθιώτες από τη Β' Εθνική είναι ο Τζέσι Φουσού, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τον Πανσερραϊκό έχοντας παίξει σε 24 ματς πρωταθλήματος.

Ο 24χρονος είναι μία αρκετά ελκυστική περίπτωση με αρκετές ομάδες να έχουν πέσει από πάνω του. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχει κρούσεις από Κίνα, Κορέα και Τουρκία στις οποίες είναι εύκολο κανείς να βρει ένα καλό συμβόλαιο.

Στη Λαμία, πάντως, προτεραιότητα θα δώσουν στο να μείνει ο κορμός της ομάδας και στο να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και μετά θα προχωρήσουν σε οποιαδήποτε κίνηση. Για τον Φουσού, πάντως, φιλολογικό ενδιαφέρον υπάρχει και από τον Άρη, ο οποίος όμως καλείται πρωτίστως να λύσει άλλα θέματα.