Βαθμολογία

Χαμόγελα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς...

Οριστικά στη Β' Εθνική θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αλέξανδρος Νεράντζης ανέφερε σε δηλώσεις του ότι η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για το ματς με τον Α.Ο. Καρδίας έδειξε ότι το δίκαιο πάντα επικρατεί.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των Πόντιων μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, εκφράζοντας και την αισιοδοξία του για καλή πορεία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

«Για εμάς ήταν εξαρχής μια υπόθεση πολύ καθαρή, ήμασταν 100% σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε στο τέλος. Αυτό που μένει στην ουσία είναι ότι πάντα στο τέλος το δίκαιο πάντα επικρατεί».

Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι, ήταν τόσο καθαρή η υπόθεση που δεν φοβόμασταν για κάτι τέτοιο. Οι διοικούντες ενός τόσο ιστορικού σωματείο όπως η Δόξα Δράμας έκαναν τέτοιες ενέργειες και αυτές δείχνουν το ποιόν τους», δήλωσε ο Αλ. Νεράντζης στο Metropolis 95.5.

Και πρόσθεσε: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος από αυτά που έχω ακούσει από τον κύριο Καλαϊτζίδη, το μπάτζετ θα είναι αρκετά μεγάλο, θα γίνει προετοιμασία στο εξωτερικό και η ομάδα θα έχει δικό της λεωφορείο.

Με τις κινήσεις που έγιναν φέτος αλλά και αυτές που θα γίνουν του χρόνου, και από εμάς και από την ΠΑΕ, ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος. Ο Απόλλων πρέπει να έχει υγεία, αυτό είναι το θέμα. Πραγματικά με τον κύριο Καλαϊτζίδη κοιμόμαστε ήσυχοι».

Τέλος, σχετικά με τις κινήσεις για την οργάνωση της νέας ΠΑΕ σημείωσε: «Από σήμερα κιόλας θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σε τέτοια ζητήματα. Θα μπούμε σε κάποιες διαδικασίες, όπως αυτής της εκκαθάρισης της προηγούμενης ΠΑΕ.

Θα αποφασιστεί μέσα στην εβδομάδα αν θα αναβιώσει η παλιά ΠΑΕ ή θα γίνει νέα ΠΑΕ. Είναι καθαρό θέμα των αδερφών Καλαϊτζίδη. Μεγαλομέτοχος της παλιάς ΠΑΕ είναι ο κύριος Αχιλλέας Χαραλαμπίδης, το μάθαμε με έγγραφο πριν από δύο μήνες. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε στην εκκαθάριση, είναι καθήκον μας».