Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Ψάχνουμε για παίκτες, αλλά...»

Ένα ματς έμεινε για να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση των πλέι οφ και να μην ξεκινήσει από πολύ νωρίς την προετοιμασία του.

Όπως και να έχει, όμως, οι «πράσινοι» θα πρέπει μέσα στον Ιούλιο να είναι έτοιμοι και γι' αυτό ο Μαρίνος Ουζουνίδης γνωρίζει ότι οι μεταγραφές χρειάζεται να γίνουν σύντομα, κάτι που είπε και στη NOVA.

Αναλυτικά: «Ξέρουμε τι θέλουμε. Εδώ και καιρό έχουμε συζητήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας για τις θέσεις που θέλουμε. Έχουμε μπει σε μια σειρά, ψάχνουμε, αλλά δεν είναι εύκολο από τη μια στιγμή στην άλλη να βρούμε καλούς και φθηνούς παίκτες. Εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας και θα προσπαθήσουμε να βρούμε τους καλύτερους με βάση τα οικονομικά δεδομένα που έχουμε και από εκεί και πέρα θα κριθούμε όλοι».

Ακόμη προσέθεσε: «Δεν έχουμε χρόνο... Καθόλου. Δυστυχώς. Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, οι αγωνιστικές μας υποχρεώσεις θα αρχίσουν γρήγορα και πρέπει πάρα πολύ γρήγορα να δούμε πως θα αλλάξει το γκρουπ που είναι εδώ και πόσο γρήγορα θα βρούμε παίκτες για να το βοηθήσουμε περισσότερο. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί είναι τέτοια η περίοδος που δεν νομίζω ότι είναι τόσο εύκολο να βρεις καλούς και φθηνούς παίκτες».