Βαθμολογία

Συγκρατημένη αισιοδοξία για Μασούντ

Έναν παίκτη καίγονται για να κρατήσουν στον Πανιώνιο από εκείνους που λίγους τα συμβόλαιά τους και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σοτζέι Μασούντ (δεδομένου ότι κάποιοι ήδη έχουν κλείσει σε ομάδες).

Η πρώτη επαφή των δύο πλευρών έχει ήδη γίνει σε καλό κλίμα και σύντομα αναμένεται να φορτσάρουν οι «κυανέρυθροι» στο συγκεκριμένο θέμα προκειμένου να κρατήσουν τον Ιρανό αρτίστα στο ρόστερ τους.

Υπάρχει, μάλιστα, συγκρατημένη αισιοδοξία στις τάξεις των Νεοσμυρνιωτών πως τελικά η χρυσή τομή θα βρεθεί εάν δεν προκύψει κάποια σφήνα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι γνωστό πως τσεκάρει τον 33χρονο.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ενημέρωση εν όψει του ματς με την ΑΕΚ: «Η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, αυτόν με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα.

Για το σκοπό αυτό η προπώληση θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ (Αδραμυτίου 36 και Κων. Παλαιολόγου 24), από τις 12:00 έως και τις 20:00.

Την Τρίτη η προπώληση θα γίνεται από τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, από τις 12:00 έως και τις 20:00, ενώ την Τετάρτη (μέρα του αγώνα), θα είναι ανοικτά τόσο τα εκδοτήρια του Αγίου Ανδρέα, όσο και της οδού Σοφούλη».

a-sports.gr