Βαθμολογία

«Παίζουμε όλοι μαζί για τον 4χρονο Στέφανο»

Το Σάββατο 10 Ιουνίου στις 16:00 στο ιστορικό στάδιο Αλκαζάρ θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Διοίκηση του ΕΑΚΛ το "1ST FOOTBALL SURVIBALL" στην Λάρισα.

Μια εκδήλωση αθλητικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς μέσα από αυτή θα υποστηρίξουμε όλοι μαζί τον τετράχρονο Στέφανο, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας που η περιπέτεια του έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα από λαμπάδα που χρησιμοποιούσαν για φωτισμό καθώς η μητέρα αδυνατούσε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα.

Στο αθλητικό σκέλος της εκδήλωσης οι διαγωνιζόμενοι που θα λάβουν μέρος στο "1ST FOOTBALL SURVIBALL" θα είναι όλοι οι πρώτοι σκόρερ όλων των τοπικών κατηγοριών ποδοσφαίρου του Νομού μας, καθώς επίσης τιμής ένεκεν, θα λάβουν μέρος ο Απόλλωνας Λάρισας και η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ. Ο νικητής (το πρώτο κανόνι) θα κερδίσει ένα τετραήμερο ταξίδι για δύο άτομα εντελώς δωρεάν από Goto Skiathos.com και ο δεύτερος που θα φθάσει στον τελικό θα κερδίσει δύο δώρα από τη Νew Fashion Mars του Άρη Ζήσαρου.

Τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης θα είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ ΜΙΧΑΛΗΣ ΖΙΩΓΑΣ, από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μεγάλοι σκόρερ όπως ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΠΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΣ και ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΝΑΚΑΣ. Στη συνέχεια θα βραβευθούν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ για την άνοδο στη Football League, o ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ για την άνοδο στη Γ΄Εθνική και η φιλοξενούμενη ομάδα Παλαιμάχων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ.

Στις 18:30 θα ακολουθήσει φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας παλαιμάχων μεταξύ του ΣΕΠΝ. ΛΑΡΙΣΑΣ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΙΟΣΙΩΝ. Η όλη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων. Χορηγοί της εκδήλωσης είναι το  DE TOX, Goto Skiathos.com και η εταιρεία ΒΡΥΣΣΑ.

ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΑΣ  ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΓΑΠΗΣ  ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΡΟΥΧΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 3 ΤΟΥ ΑΛΚΑΖΑΡ  ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.......

Τηλ Επικοινωνίας : 6996770910