Βαθμολογία

Αίτημα από Μακρυχώρι

Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στις τάξεις της ομάδας του Αετού Μακρυχωρίου για το γεγονός ότι η ΕΠΣΛ δεν μερίμνησε προκειμένου να διεξαχθεί το υπολοιπόμενο της αναμέτρησης Λάρισα 2012 - Αστραπή Νέας Πολιτείας ΠΡΙΝ την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής.

Η διοίκηση του Μακρυχωρίου, μέσω του προέδρου κ. Γιώργου Μπιτσαρά, κατέθεσε σχετικό αίτημα στην ΕΠΣΛ, με το οποίο ζητά όπως διεξαχθεί πρώτα χρονικά το υπολοιπόμενο της αναμέτρησης Λάρισα 2012 - Νέα Πολιτεία και εν συνεχεία οι αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής στις οποίες θα κριθεί ποια ομάδα θα αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Ένα αίτημα απολύτως λογικό από τους ανθρώπους της ομάδας του Αετού προκειμένου να μην υπάρχουν τίποτε "σκιές" στην αναμέτρηση που διεκόπη, γιατί πολύ απλά εύκολα, μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα που να συμφέρει τις δυο αυτές ομάδες, προς επίτευξη των στόχων τους, αν διεξαχθεί πρώτα η 6η αγωνιστική.

Όπως και να 'χει η ΕΠΣΛ θα εξετάσει το αίτημα και όπως μας μετέφεραν από την διοίκηση του Μακρυχωρίου, το βράδυ είναι πιθανό να υπάρχει σχετική απάντηση στο αίτημα αυτό, με την ελπίδα να έχει γίνει δεκτό, προκειμένου η τελευταία αγωνιστική να έχει την δική της αγωνία και οι ομάδες που αξίζουν ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ να παραμείνουν στην κατηγορία.