Βαθμολογία

Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Τύρναβο για την «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό»

Τον κύκλο των περιφερειακών επαφών της με τα σωματεία του νομού Λάρισας άρχισε το βράδυ της Κυριακής η παράταξη "Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό", η οποία με επικεφαλής τον Δημήτρη Μπουχλαριώτη διεκδικεί την εκλογή της στην διοίκηση της ΕΠΣΛ, κατά τις επικείμενες αρχαιρεσίες.

Η πρώτη συγκέντρωση αφορούσε στα σωματεία του Δήμου Τυρνάβου, ενώ εξέχουσα παρουσία ήταν αυτή του "πρώτου πολίτη" της πόλης, του δημάρχου Παναγιώτη Σαρχώση, που - αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση - συνομίλησε με τους υποψηφίους συμβούλους και τους παράγοντες των σωματείων, ενώ δεσμεύθηκε για μία ολοκληρωμένη συζήτηση των εκκρεμών θεμάτων μετά την διαδικασία της εκλογής.

Από τα σωματεία του Δήμου Τυρνάβου παρέστησαν ο "Τύρναβος 2005", η Δόξα Αργυροπουλίου, ο Αστέρας Τυρνάβου, ο Δαμασιακός, ο Αμπελωνιακός, ο Ροδιακός και η Αστραπή Δελερίων, ενώ λόγω πένθους δεν προσήλθε ο πρόεδρος του Ηρακλή Πλατανουλίων Τάσος Ζαμπόγιας.Απουσίασαν τα σωματείατης Ακαδημίας Τυρνάβου και του Κεραυνού Δένδρων.

Από τον υποψήφιο πρόεδρο κ.Μπουχλαριώτη και τους συμβούλους του αναλύθηκαν οι γενικές γραμμές με τις οποίες θα πορευθεί η νέα διοίκηση, ενώ οι εκπρόσωποι των σωματείων εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και διατύπωσαν σκέψεις με στόχο την βελτίωση της συνολικής λειτουργίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Η επόμενη περιφερειακή συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 30 Μαϊου και ώρα 9 μ.μ. στην Αγιά.Χώρος της συγκέντρωσης ορίστηκε το ψητοπωλείο "Λάκης" που διατηρεί ο πρόεδρος του Δωτιέα Γρηγόρης Γουργιώτης (Αγιοκάμπου 52, Αγιά).