Βαθμολογία

Μπασαγιάνης: «Θα εκπροσωπήσουμε αξιοπρεπώς την πόλη»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος μίλησε για την άνοδο της ομάδας του στην Γ' Εθνική, αλλά και το Λαρισινό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Δείτε αναλυτικά:

Για το ποδόσφαιρο της Λάρισας, είπε:

«Το Λαρισινό ποδόσφαιρο αρχίζει και παίρνει τα πάνω του. Είναι πολύ καλή η εκπροσώπηση σε όλες τις κατηγορίες γιατί ανεβαίνει το κύρος και ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να δει ποδόσφαιρο.»

Για τον Αχιλλέα Φαρσάλων, τόνισε:

«Ο Αχιλλεάς είναι το παλιό σωματείο του νομού. Σε όλη αυτή τη διαδρομή του ο καθένας έβαλε το δικό λιθαράκι. Φέτος πετύχαμε το στόχο μας και τα καταφέραμε. Ο αθλητισμός στα Φάρσαλα θα ανεβεί και άλλο με πρωταγράτη τον Αχιλλεά. Συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στον Τάκη Παραφέστα που έβγαλε την εξωστρέφεια του Αχιλλέα.»

Για τον Κώστα Νεμπεγλέρα, σχολίασε:

«Θέλω να τονίσω ότι ο Νεμπεγλέρας αποτελεί παράδειγμα, γιατί εκτός από έναν μεγάλο αθλητή, παραμένει ένα παράδειγμα προς μίμηση. Το πιο σημαντικό ήταν ότι ένωσε όλους τους παίκτες και τους δείχνει το δρόμο για το πως θα μπορούσαν να γίνουν και αυτοί καλύτεροι.»

Για τη νέα χρονιά που έρχεται για τον Αχιλλέα στην Γ΄Εθνική, επεσήμανε:

«Το εγχείρημα θα είναι σίγουρα πιο δύσκολο. Εμείς θα κάνουμε μια γενική συνέλευση που θα καλέσουμε όλα τα μέλη του συλλόγου.»

Για τις ευχαριστιές που θέλει να στείλει σε όλους στήριξαν αυτήν την προσπάθεια, σχολίασε:

«Πρέπει να ευχαριστήσω όλους τους μικρούς και μεγάλους χορηγούς της επαρχίας, αλλά και τους φιλάθλους.Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που βοήθησαν όχι μόνο οικονομικά αλλά και με το ήθος του. Ευχαριστώ ξεχωριστά όλους τους προέδρους των ομάδων της Α' ΕΠΣΛ γιατί έγινε ένα καλό πρωτάθλημα και αυτοί ήταν πρωταγωνιστές.»

Το μήνυμά προς τον κόσμο, ήταν:

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ομάδα που θα εκπροσωπήσει αξιοπρεπώς την πόλη, την επαρχία και το νομό Λάριας. Θα κοιτάξουμε να έχουμε παίκτες από ολο το νομό ώστε να υπάρχει κίνητρο για όλους να έρθουν να παρακολουθήσουν την ομάδα.»

Παρέμβαση κατά τη διάκρεια της ομιλίας του κ. Μπασαγιάννη έκανε και ο πρόεδρος του ΣΕΠ Λάρισας Μανώλης Γαραζανάκης, ο οποίος τόνισε:

«Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και να  πω ότι όλους τους έκαναν μια εξαιρετική δουλειά, τόσα χρόνια για να βγει ο Αχιλλέας. Μην ξεχνάμε ότι ο Αχιλλέας έφτασε πολλά χρόνια στη διάλυση και ήρθε ο κ. Μπασαγιάννης με τη διοίκησή του να πιεί νερό από τη βρύση.»