Βαθμολογία

Έτσι θα πρέπει να πανηγυρίζονται τα γκολ του Λεοζίνιο!

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από την ΑΕΛ ως η δεύτερη φετινή μεταγραφή της ομάδας και ήδη το όνομά του «φιγουράρει» σε ούκ ολίγες συζητήσεις των φίλων της «Βασίλισσας του Κάμπου».

Η μετακίνηση του Λεοζίνιο στη Λάρισα δεν πέρασε απαρατήρητη, όπως αναμφίβολα δεν θα περάσουν και οι εμφανίσεις του με τη «βυσσινί φανέλα» τη νέα σεζόν.

Ο ίδιος άλλωστε «ανάγκασε» πολλές φορές τους δημοσιογράφους της πρώην ομάδας του, του Ηρακλή, να ξεσηκωθούν με τις φαντεζί ενέργειές του, αλλά και τα γκολ που πετύχαινε.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και φέτος, ενώ ήδη όλοι θα πρέπει να αρχίσουν την προετοιμασία των επιφωνημάτων που θα συνοδεύουν τις κινήσεις και τα τέρματα του Βραζιλιάνου εντός αγωνιστικού χώρου.

Όσον αφορά το τελευταίο κομμάτι, το καλύτερο παράδειγμα που θα πρέπει να ακολουθηθεί, «έρχεται» από τη Θεσσαλονίκη και από τον δημοσιογράφο του Ηρακλή, Παναγιώτη Σωτηρόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν η δεύτερη Κυριακή Φεβρουαρίου του 2016, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξενούσε τον Ηρακλή στην Τούμπα, για τη διεξαγωγή του τοπικού ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Λεοζίνιο, ο οποίος με δική του ωραία ενέργεια και γκολ στο 72ο' λεπτό της αναμέτρησης, έδωσε τη νίκη στον «Γηραίο» και χάρισε πολλά όμορφα συναισθήματα στους φίλους των «κυανόλευκων».

Αυτό που ξεχώρισε βέβαια πέρα από τη νίκη, ήταν η περιγραφή του γκολ που έκανε ο δημοσιογράφος της ομάδας Παναγιώτης Σωτηρόπουλος για λογαριασμό του Metropolis 95.5, την οποία ακούς μέχρι και σήμερα στο πλαίσιο της καζούρας των οπαδών αμφότερων των συλλόγων.

Δείτε το γκολ και ακούστε την περιγραφή του στο Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style">01:23:30

Επιμέλεια: ΜΙΧΑΛΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ