Βαθμολογία

Χειροκρότημα και μόνο για αυτή τη μεταγραφή...

Μεταγραφικό «μπαμ» με τα όλα του δικαιούται να χαρακτηριστεί η μεταγραφή του Λεοζίνιο στην ΑΕΛ, η οποία επισημοποιήθηκε προ λίγων ημερών.

Η «Βασίλισσα του Κάμπου» στο «χτίσιμο» μιας νέας, καλύτερης, πιο δημιουργικής και λιγότερο αγχωτικής χρονιάς, οφείλει να στηριχθεί σε παίκτες με εμπειρία, με ποιότητα και επίγνωση του ελληνικού πρωταθλήματος.

Όχι πως όλα αυτά αποτελούσαν «κοινό μυστικό», αλλά όπως και να 'χει, αυτή ήταν η «πορεία πλεύσης» που όλοι τόνιζαν πως θα έπρεπε να ακολουθήσει ο σύλλογος με δηλώσεις τους.

Από τους «βυσσινί» οπαδούς μέχρι τους δημοσιογράφους της ομάδας, από τον μεγαλομέτοχο μέχρι τους παλαίμαχους, που σχεδόν καθημερινά εξέφραζαν την άποψή τους μέσω του AEL RADIO.

Όσον αφορά λοιπόν τον εν λόγω σχεδιασμό, όλα φαίνεται πως «βαίνουν καλώς», μιας και ο παίκτης που κατέχει όλα τα παραπάνω προαπαιτούμενα χαρακτηριστικά, έχει ήδη ντυθεί με τα «βυσσινί χρώματα».

Αν έπρεπε να βάλουμε έναν τίτλο στη μετακίνηση του Βραζιλιάνου Λεοζίνιο στη Λάρισα, αυτός θα ήταν αναμφίβολα η «δοκιμασμένη λύση».

Ο 32χρονος πρώην πια παίκτης του Ηρακλή έχει καταθέσει τα... διαπιστευτήρια του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει παίξει 123 παιχνίδια στη χώρα μας σε Πανσερραϊκό, ΑΕΛ Καλλονής και Ηρακλή μετρώντας 22 γκολ και 16 ασίστ.

Όπως όλα δείχνουν έχει κληθεί να δώσει λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι της ΑΕΛ, εκεί όπου «πολλάκις» υπήρχε πρόβλημα για τους «βυσσινί» τη σεζόν που μας πέρασε.

Αποτελούσε με λίγα λόγια την πιο επιβεβλημένη μεταγραφή που έπρεπε να γίνει για τη νέα σεζόν στην ΑΕΛ. Το τι μπορεί να καταφέρει καλείται και μένει να το αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ενέργειες και όμορφα γκολ του Βραζιλιάνου με την πρώην του ομάδα, τον Ηρακλή (αποφύγετε το χρονικό σημείο από 0:35 μέχρι 1:50...):

">http://


Επιμέλεια: Μιχάλης Ιωαννίδης