Βαθμολογία

Τζουμερκιώτης: «Έπρεπε να αφυπνιστούμε...»

Αμυδρές ελπίδες παραμονής διατήρησε η Καλλιθέα μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Πανελευσινιακού και ο Σωτήρης Τζουμερκιώτης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του ξύπνησε αργά.

Πάντως, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» υπογράμμισε ότι υπάρχουν ακόμη δύο ματς και ό,τι ήθελε προκύψει. «Θεωρώ ότι η νίκη ήταν δίκαιη, το παιχνίδι πήγε σύμφωνα με το πλάνο που είχαμε. Δεν ευτυχήσαμε να σημειώσουμε κάποιο τέρμα. Κάτι τέτοιο, όμως, έγινε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Έφυγε και το άγχος από τους ποδοσφαιριστές.

Θα μπορούσε το σκορ να ήταν πολύ μεγαλύτερο. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Συνεχίζουμε, έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια και θα δούμε μέχρι τέλος πού μπορεί να πάει. Ευχαριστούμε τον Πανελευσινιακό για τη φιλοξενία.

Η ομάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό έπρεπε να αφυπνιστεί. Είναι πολλά τα παιχνίδια που ήμασταν άτυχοι. Όταν μία ομάδα δεν παίρνει το αποτέλεσμα, αυτό αυτόματα δημιουργεί άγχος, πίεση και δεν έρχεται το επιθυμητό που είναι η νίκη και το αποτέλεσμα. Κάναμε δύο νίκες, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο και συνεχίζουμε μέχρι το τέλος και όπου πάει», δήλωσε ο Τζουμερκιώτης.