Βαθμολογία

Μαραντάς: «Τέλος καλό, όλα καλά»

Την παραμονή του στην κατηγορία εξασφάλισε και μαθηματικά την Κυριακή (28/5) ο Αχαρναϊκός, ο οποίος πήρε τον έναν βαθμό που έψαχνε στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) μετά τη νίκη της Καλλιθέας στην Ελευσίνα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Μαραντάς συνεχάρη τους παίκτες του για την επίτευξη του στόχου, ενώ δεν θέλησε να πει τίποτα για το δικό του μέλλον τονίζοντας απλά ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τους διοικούντες. Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν μέτριο, αλλά περνάει σε δεύτερη μοίρα, γιατί σήμερα και μαθηματικά ο Αχαρναϊκός έχει πετύχει τον στόχο του. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί τα έδωσαν όλα για να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ήταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι σ’ όλη την προσπάθεια που έγινε από την στιγμή που ήρθα εγώ στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον σύλλογο. Και φυσικά στους φιλάθλους. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια για να ολοκληρώσουμε τη δύσκολη ποδοσφαιρική χρονιά για μας. Αλλά, τέλος καλό, όλα καλά. Θα κοιτάξουμε από δω και στο εξής να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, ούτως ώστε να πάρουν και αυτά τις εμπειρίες που πρέπει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου».

Για το αν έχει συζητήσει με την διοίκηση το ενδεχόμενο παραμονής του στον Αχαρναϊκό, ο Μαραντάς επεσήμανε: «Το κλίμα μεταξύ εμού και της διοίκησης είναι πολύ θετικό. Και με τους ποδοσφαιριστές έχω καλές σχέσεις, συναδελφικές, οι οποίες στηρίζονται πάνω στη δουλειά. Αν θεωρείται επιτυχία ότι η ομάδα πέτυχε την παραμονή της δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι μία επιτυχία. Αλλά εμένα δεν με καλύπτει αυτό. Δεν νομίζω ότι ο Αχαρναϊκός πρέπει να παίζει για να σώζεται. Η διοίκηση το ξέρει αυτό και μπορούμε να συζητήσουμε για τη νέα χρονιά. Πάντως, οι σχέσεις μας μέχρι στιγμής είναι πολύ καλές, οπότε υπάρχει ένα καλό κλίμα και ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη σεζόν».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Δαμιανός Ψύχος τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί, βάσει και των υπόλοιπων αποτελεσμάτων, η ομάδα πέτυχε τον στόχο της και παρέμεινε στην ομάδα. Να δώσω επίσης συγχαρητήρια στο κόσμο και σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα. Ήταν μία δύσκολη χρονιά, η ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά, μετά προέκυψαν κάποιες δυσκολίες, αλλά τις ξεπεράσαμε. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήταν μέτριο σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Ο βαθμός της ισοπαλίας μας έκανε, άρα είμαστε ευχαριστημένοι. Τώρα περιμένουμε να τελειώσει η χρονιά όσο καλύτερα μπορέσουμε και να είμαστε υγιείς».