Βαθμολογία

Καραμπετάκης: «Ανεπίτρεπτη η συμπεριφορά του Πάτο»

Ο Αγροτικός Αστέρας δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή (28/5) γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Κισσσαμικό στα Χανιά. Στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραμπετάκης στάθηκε στη κίνηση του Πάτο να φτύσει τον Σελινιωτάκη, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του.

Ο κόουτς των «σταχυοφόρων» χαρακτήρισε ανεπίτρεπτη την ενέργεια του παίκτη του, σημειώνοντας πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ομάδα του. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς του Αγροτικού Αστέρα:

«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήταν μία ομάδα (ο Κισσαμικός) που ήθελε το αποτέλεσμα, αλλά νομίζω κι εμείς δείξαμε ότι έχουμε μία καλή ομάδα. Στην πρώτη φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι, αλλά σίγουρα η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε ήταν κακή, είναι ανεπίτρεπτη κατ’ εμέ και την ομάδα μου η συμπεριφορά του παίκτη μου, γιατί αυτό που είπαμε πριν από το παιχνίδι είναι να το χαρούμε.

Νομίζω ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν στην ομάδα μας. Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους. Βγήκαμε, πιέσαμε ψηλά παρ’ όλο που ήμασταν με δέκα παίκτες, ρισκάραμε και δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ. Σίγουρα ο αντίπαλος στην αντεπίθεση είχε την ευκαιρία να βάλει ένα δεύτερο γκολ, ένα γκολ το οποίο ήρθε στο 88’ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Σπύρο (Μπαξεβάνο) και τον Κισσαμικό για τη νίκη του, να του ευχηθώ να πετύχει τον στόχο του, νομίζω ότι είναι πολύ κοντά μετά τα αποτελέσματα και να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία».