Βαθμολογία

Μαζί στην κορυφή Αχιλλέας Φαρσάλων και athleticlarissa.gr

Καθήλωσε το πολυπληθές κοινό του το athleticlarissa.gr το Σάββατο (27/5) η άνοδος του ιστορικού Αχιλλέα Φαρσάλων στη Γ’ Εθνική μετά από 27 χρόνια!

Όπως ήταν λογικό η ιστοσελίδα που είναι και από τις παλαιότερες αλλά και εγκυρότερες σε όλη την Ελλάδα κάλυψε με αποστολή της Βάσως Γκατζούλη στα Φάρσαλα το παιχνίδι με την Δήμητρα Γιάννουλης αλλά και τα όσα ακολούθησαν.

Δηλώσεις των μεγάλων πρωταγωνιστών, πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τοποθετήσεις που μόνο εδώ διαβάσετε έκαναν πραγματικά την επισκεψιμότητα του athleticlarissa.gr να απογειωθεί!!!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αποτελεί ένα πολύ δυνατό χαρτί για το νομό μας και σίγουρα μια ομάδα με μεγάλη δυναμική και ιστορία. Η διοίκηση και το προσωπικό του athleticlarissa.gr νιώθουν την ανάγκη να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στην διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Χρήστο Μπασαγιάννη αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα με τον αρχιτέκτονα κ. Τάκη Παραφέστα γι’ αυτή την μεγάλη επιτυχία. Θέλουμε να τονίσουμε πως ως αθλητική ιστοσελίδα θα συνεχίσουμε να είμαστε και τη νέα χρονιά δίπλα στην ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων με πολλές εκπλήξεις...

Τα νούμερα επισκεψιμότητας το Σάββατο (27/5) ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας με αφορμή την άνοδο του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ενδεικτικό είναι πως 20.000 κόσμου επισκέφτηκαν χθες τα θέματα που αφορούσαν την ομάδα του νομού μας, νούμερο πραγματικά εντυπωσιακό και μάλιστα αρκετοί ήταν οι επισκέπτες και εκτός Ελλάδας!