Βαθμολογία

Νεμπεγλέρας: «Κάναμε υπερήφανη την πόλη»

Δηλώσεις στο athleticlarissa.gr έκανε και ο αειθαλής Κώστας Νεμπεγλέρας, αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων και εκ των κορυφαίων παικτών που έχει η ομάδα.

Ο Νέμπε αναφέρθηκε στην φετινή χρονιά τονίζοντας ότι όλοι στην ομάδα κάνανε υπερήφανη την πόλη και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που χρειάζεται σε μια ομάδα για να κάνει πρωταθλητισμό. Παράλληλα δεν παρέλειψε και εκείνος να ευχαριστήσει άπαντες για την άνοδο της ομάδας.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Νεμπεγλέρα:

«Η φετινή χρονιά για τον Αχιλλέα, ήταν συνέχεια της περσινής. Από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας κάναμε αρκετή προσπάθεια, κάτι που χρειάζεται απαραιτήτως αν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, σε όποια κατηγορία και αν είσαι. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, τον προπονητή κ. Τάκη Παραφέστα, στην διοίκηση και τον κόσμο που ήταν κοντά μας αυτά τα δυο χρόνια.

Πιστεύω πως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε και σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για την πόλη των Φαρσάλων. Μια ομάδα που απουσίαζε για πολλά χρόνια από αυτή τη κατηγορία, μπορέσαμε πήραμε την άνοδο και κάναμε υπερήφανη αυτή την πόλη. Όλοι μαζί γιορτάζουμε την άνοδο στη Γ' Εθνική».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ