Βαθμολογία

Βούλγαρης: «Είχαμε την καλύτερη ομάδα»

Δηλώσεις, από πλευράς παικτών του Αχιλλέα Φαρσάλων, για την ιστορική στιγμή της ανόδου στην Γ' Εθνική, έκανε στο athleticlarissa.gr ο Νίκος Βούλγαρης.

Ο επιθετικός του Αχιλλέα ανέφερε ότι δίκαια η άνοδος πήγε στην ομάδα του, αφού ήταν όπως είπε η καλύτερη του πρωταθλήματος, ενώ φυσικά και εκείνος δεν παρέλειψε να δώσει τα συγχαρητήρια του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού του Αχιλλέα:

«Ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά η φετινή για τον Αχιλλέα, όπως και την πόλη μας τα Φάρσαλα, αφού η ομάδα κατάφερε να πετύχει και τους δυο στόχους που έβαλε εξ αρχής. Πιστεύω δίκαια κατακτήσαμε το νταμπλ, αφού είχαμε την καλύτερη ομάδα σε σχέση με τις άλλες του νομού μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μας, την διοίκηση καθώς και σε όσους ήταν κοντά στην ομάδα.

Επίσης συγχαρητήρια και στο κόσμο μας, που ακολουθούσε την ομάδα, ελπίζω τον επόμενο χρόνο ο Αχιλλέας να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της Γ' Εθνικής και να έχει σταθερό σύνολο στην πορεία του πρωταθλήματος. Τέλος να ευχηθώ καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ