Βαθμολογία

Τσαπραΐλης: «Συγχαρητήρια σε όλους, τα καταφέραμε...»

Στο athleticlarissa.gr, μίλησε μετά από την μεγάλη επιτυχία του Αχιλλέα Φαρσάλων, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Τσαπραΐλης.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια της ομάδας για την άνοδο στην Γ' Εθνική και ανέφερε ότι η διοίκηση και ο ίδιος προσωπικά κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο Αχιλλέας να είναι σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Τσαπραΐλη:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, αλλά και τον προπονητή που ήταν οι πρωταγωνιστές μέσα στο γήπεδο. Περάσαμε μια δύσκολη αγωνιστική χρονιά, αλλά με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μετά από 27 χρόνια ο Αχιλλέας Φαρσάλων καταφέρνει να ανεβεί στην Γ' Εθνική. Η διοίκηση και εγώ προσωπικά κάναμε κάθε δυνατή προσπάθεια στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, για να έχουμε την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους τους συνεργάτες για αυτήν την επιτυχία. Πίστευα πως το γήπεδο σήμερα θα γέμιζε, παρ' όλα αυτά ευχαριστώ όσους ήρθαν, αλλά και όσους δεν ήρθαν, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ