Βαθμολογία

Νίκη στην Αγιά για τον Δωτιέα, 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Τη νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Δωτιέας Αγιάς κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, κάτι το οποίο πέτυχε όμως και ο Αχιλλέας Φαρσάλων και ουσιαστικά έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες του Δωτιέα για άνοδο στην Γ' Εθνική.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play-off της Α' ΕΠΣΛ και αυτή ήταν μόλις η πρώτη φορά σε πρωτάθλημα και πλέι οφ τη φετινή σεζόν, που ο Δωτιέας κατάφερε να πάρει «τρίποντο» κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν την έναρξη της εν λόγω αναμέτρησης, ο Δωτιέας βράβευσε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Ντακούλα για την προσφορά του στην ομάδα αλλά και στο ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε υπο βροχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ωστόσο αυτό δεν μείωσε το πάθος, την ένταση αλλά και το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, στο 8ο' λεπτό της «συνάντησης» ο Σβερκούλης εκτέλεσε το φάουλ και οι αμυντικοί της αντίπαλης ομάδας στην προσπάθειά τους να απομακρύνουν έστειλαν τη μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 20' από την κεφαλιά του Νάτση οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και προηγήθηκαν με 1-0. Στο 57΄ το σουτ του Γκαμπέτα απέκρουσε εντυπωσιακά ο Φαρμάκας και γλίτωσε την ομάδα του απο σίγουρη παραβίαση της εστίας της. Στο 61' ο Σβερκούλης επιχείρησε το συρτό φάουλ, ο Ντακούλας άλλαξε τροχιά στην μπάλα ύστερα από δική του παρέμβαση και την έστειλε στα δίχτυα για να δώσει «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του (2-0). Στο 64' ο Φαρμάκας δήλωσε για ακόμα μια φορά βροντερό «παρών» όταν δεν επέτρεψε στον Φτίκα να χριστεί σκόρερ από θέση τετ α τετ. Στο 79' το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Χάμος σε πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του μετά από ανατροπή του Φτίκα.

Δείτε τις συνθέσεις αμφότερων των ομάδων:

Δωτιέας Αγιάς (Κώστας Τσανάς): Φαρμάκας, Γούτος Ευάγγ. (65′ Γεωργοβίτσας), Γούτος Ν., Τσακάλι, Νάτσης, Φιλιππούλης, Ντακούλας, Χαλάτσης (75′ Τσαγκαλάς), Σβερκούλης, Μαλάκος, Μπόντε (73′ Ντελής)

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας):Νούσιας, Καραϊσκος, Μπουμπουνάρας (37' Γκαμπέτας), Σαπάκος, Χάμος, Β. Σακοράφας, Μιφτάρι (54' Ντούφας), Λεβέντης , Φτίκας, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (65' Γαλάτος)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπουρουζίκας Θωμάς, πρώτος βοηθός ο Κωνσταντίνος Μακρής και δεύτερος βοηθός ο Σπανούλης Βασίλειος