Βαθμολογία

«Τζέλι» το πολυεργαλείο

Στο athleticlarissa.gr και την Βάσω Γκατζούλη μίλησε ο Ευάγγελος Χατζηγιάννης, γνωστός και ως "Τζέλι".

Ο φροντιστής της Δήμητρας Γιάννουλης μίλησε στο athleticlarissa για την πορεία του στο χώρο και πως βρίσκεται στην θέση του φροντιστή για πολλά χρόνια, έχοντας περάσει από Ηρακλή Σοφάδων, Αναγέννηση Καρδίτσας και τώρα στη Γιάννουλη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

«Πριν από 15 χρόνια ήμουν Ηρακλή Σοφάδων που ήταν Δ' Εθνική, έμεινα εκεί για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια πήγα στην Αναγέννηση Καρδίτσας, για δυο χρόνια στην Δ' Εθνική και ένα χρόνο στην Γ' Εθνική. Ήμουν πολύ ευχαριστημένος και από τον πρώην πρόεδρο της Δήμητρας, Ηλία Κολοψούζη που με έφερε στην ομάδα και φυσικά και από τον τωρινό πρόεδρο Δημήτρη Καρκατσέλα.

Πολλές οι αρμοδιότητες, όπως το να ποτίζω το γήπεδο, να το κουρεύω, να κάνω τις γραμμές, να πλένω τα ρούχα των παικτών τόσο της μεγάλης ομάδας, όσο και τον ακαδημιών. Για μια ακόμα φορά να πώ ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την προηγούμενη διοίκηση και την νυν και νοιώθω πολύ χαρούμενος για όλα αυτά που προσφέρω στην ομάδα.

Οι παίκτες της ομάδας με αγαπάνε, φέτος η Δήμητρα ήταν πολύ καλή και ανταγωνιστική, έγινε οργανωμένη δουλειά και θέλω να ευχαριστήσω άπαντες για την αγάπη που μου δείχνουν. Είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφερθεί στο μέλλον για μένα να προσφέρω και εκεί τις υπηρεσίες μου».

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ