Βαθμολογία

«Παλιός ή νέος, ο Αγρόδημος είναι ωραίος...» (PICS)

Την πρώτη της μεταγραφή για τη νέα περίοδο ολοκλήρωσε σήμερα (26/5) η ΑΕΛ, η οποία απέκτησε -και πάλι- τον Χρήστο Αγρόδημο.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής αναμένεται για ακόμα μια χρονιά να φορέσει τα χρώματα των «βυσσινί» και να παλέψει στα «μεγάλα σαλόνια» για τη γενέτειρά του.

Ποιος άλλωστε Λαρισαίος δεν θα ήθελε να του συμβεί αυτό; όπως αναρωτήθηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιστής σήμερα (26/5) στην παρουσία του στο ΑΕΛ RADIO.

Ο Χρήστος Αγρόδημος υπήρξε και κατά το παρελθόν μέλος της «βυσσινί οικογένειας», όταν σε μικρή αλλά και νεαρή ηλικία πλαισίωνε το ρόστερ των ακαδημιών της ΑΕΛ.

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά υπό τις οδηγίες των τεχνικών της ομάδας, γνωρίζει τι εστί Αλκαζάρ αλλά και ΑΕL FC ARENA. Γνωρίζει «από πρώτο χέρι» το μερίδιο ευθύνης που αναλαμβάνει, ώστε να ικανοποιεί και να δίνει χαρά στον κόσμο της Λάρισας.

Ξέρει την πόλη που μεγάλωσε και γνωρίζει πολύ καλά τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεται τόσα χρόνια...

Συνεπώς όπως γίνεται φανερό δε μιλάμε πλέον περί μεταγραφής, αλλά ίσως ενός πιο ενεργού και απαιτητικού ρόλου που αναλαμβάνει και πάλι ένα από τα παιδιά της Λάρισας.

Ο ίδιος πρόσφερε τα μέγιστα σε ομάδες που αγωνίζονται στην τοπική κατηγορία του νομού, φυσικά στον Απόλλωνα Λάρισας όπου υπήρξε εξέχων παράγοντας της επιτυχίας της ομάδας, αλλά πλέον αναλαμβάνει το πιο δύσκολο και απαιτητικό φορτίο που θα μπορούσε να επωμιστεί, αγωνιζόμενος στην πόλη του.

Αυτό του να αγωνίζεσαι για την ΑΕΛ, για τους ανθρώπους της Λάρισας, για την ίδια σου την οικογένεια!

«Ο παλιός είναι αλλιώς» όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό για έναν ποδοσφαιριστή με το νεαρό της ηλικίας του και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που έχει στο νέο «δρόμο» που ανοίγεται μπροστά του...

Μ.Ι.