Βαθμολογία

Αγρόδημος: «Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

Στο ΑΕΛ RADIO και την εκπομπή του Ντίνου Εξαρχάκη «φιλοξενήθηκε» το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, Χρήστος Αγρόδημος, ο οποίος έκανε λόγο για την ΑΕΛ, αλλά και τον Απόλλων Λάρισας στον οποίο αγωνίστηκε την χρονιά που πέρασε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για την προσέγγιση του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια προς εκείνον, είπε:

«Μου έδειξε ενδιαφέρον από τα φιλικά παιχνίδια. Είχαμε επικοινωνία πολλές φόρες. Ποιος Λαρισαίος δεν θέλει να έρθει στην ομάδα της ΑΕΛ; Όλα για καλό γίνονται. Χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο»

Για τους ποδοσφαιριστές που του αρέσουν, απάντησε:

«Γουστάρω πολύ τον Ναϊνγκολάν της Ρόμα. Έχει ωραία τατού. Επίσης μου αρέσει και ο Μεϊρέλες.»

Για τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο, τόνισε:

«Ξεκίνησα από τις ακαδημίες της ΑΕΛ. Έπαιξα και στη Γιάννουλη στο παιδικό. Έπαιξα στις under 17 και under 19 της ΑΕΛ. Πήγα στον Τύρναβο και μετά ξαναγύρισα στην ΑΕΛ όταν ήταν στη Γ΄ κατηγορία. Η ΑΕΛ μετά ανέβηκε, έμεινα ελεύθερος και πήγα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης όπου έμεινα για δύο χρόνια.»

Για την πορεία του Απόλλωνα Λάρισας, είπε:

«Στα δύσκολα και όταν η ομάδα πήγε να λυγίσει ήμασταν όλοι μαζί.Ο Τάσος Κυριάκος μαζί με τον Βαγγέλη Αγγελή με βοήθησαν να πάω στον Απόλλωνα. Υπήρχε καλό κλίμα. Ήμασταν 25 διαφορετικοί χαρακτήρες και γίναμε ένα. Από την αρχή ο στόχος ήταν να βγούμε στη Football League. Δεν είχαμε κανένα παράπονο από τη διοίκηση και ο κόουτς έβγαλε τον πρωταθλητισμό από μέσα μας. Με όλα τα παιδιά κάναμε και παρέα εκτός γηπέδου. Ήμασταν καλοί χαρακτήρες όλοι. Όποιος και αν έμπαινε μέσα την ώρα του αγώνα, ήμασταν ίδιοι και δεν καταλάβαινες τη διαφορά.»

Για το αν έχει συνεργαστεί ξανά με ξένο προπονητή, απάντησε:

«Πρώτη φορά συνεργάζομαι με ξένο προπονητή.»