Βαθμολογία

Τα βάζουν κάτω για προπονητή στην Κέρκυρα

Τους άδειασε... Αυτό θεωρούν στην Κέρκυρα ότι έγινε με την περίπτωση του Νίκου Παπαδόπουλου. Οι νησιώτες πίστευαν πως με τον 45χρονο τεχνικό θα κλείσουν το θέμα του προπονητή, όμως, εκείνος ξαφνικά τους απέρριψε.

Τον τελευταίο καιρό προσπαθούσε συνεχώς να κερδίσει χρόνο και αυτό είχε προκαλέσει αρνητική εντύπωση. Τελικά το θέμα στράβωσε και οι Φαίακες καλούνται να βάλουν ξανά κάτω τα δεδομένα για να βρουν τον αντικαταστάτη του Μιχάλη Γρηγορίου.

«Από τη στιγμή που αργούσε τόσο, είχε φανεί ότι κάτι δεν κολλάει. Δεν πειράζει, το μοναστήρι να 'ναι καλά» ήταν η ατάκα για τον Παπαδόπουλο από ανθρώπους της ΠΑΕ, οι οποίοι από την Παρασκευή (26/5) θα αρχίσουν τις συζητήσεις για τον επόμενο στόχο.

Ακόμα είναι όλα ρευστά, όμως, ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης είναι ένας προπονητής που αρέσει στην Κέρκυρα, ενώ θαυμαστές έχει και ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Έχουν ακουστεί ακόμη και τα ονόματα των Σάκη Τσιώλη και Γιάννη Χριστόπουλου. Πρόκειται, πάντως, για περιπτώσεις δεν εξετάστηκαν με... θέρμη πριν λίγο καιρό.