Βαθμολογία

Στην αναμονή λόγω Πασχαλάκη

Μπορεί -έστω και τυπικά- το θέμα του προπονητή να μην έχει κλείσει στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι της ομάδας μένουν με τα χέρια σταυρωμένα. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός τρέχει με το βλέμμα να είναι στραμμένο σε κάποιες περιπτώσεις από το εξωτερικό.

Τίποτα προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει, όμως, έχουν εντοπιστεί συγκεκριμένοι στόχοι και έχει αποφασιστεί σε ποιες θέσεις θα γίνουν μεταγραφές. Μία εξ αυτών θα είναι του τερματοφύλακα.

Το πρόβλημα, όμως, είναι πως για τη συγκεκριμένη θέση οι Ηπειρώτες είναι αναγκασμένοι να περιμένουν, αφού όλα θα εξαρτηθούν από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη τη στιγμή που ο Κώστας Περιστερίδης είναι τραυματίας.

Εάν έρθει πρόταση για τον Πασχαλάκη και πουληθεί, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα κινηθεί για πρωτοκλασάτο κίπερ, αφού ο Περιστερίδης αναμένεται να επιστρέψει μετά από περίπου έξι μήνες λόγω της ρήξης χιαστών. Αν, όμως, ο 28χρονος παραμείνει στα Ιωάννινα, τότε θα αποκτηθεί νεαρός τερματοφύλακας που στη συνέχεια θα γίνει τρίτος. Να σημειωθεί πως παρά τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από τον πρώην παίκτη του Πανθρακικού, έως τώρα δεν υπάρχει κάποια πρόταση.