Βαθμολογία

Αστραπή όνομα και πράγμα, 3-0 την Λάρισα 2012

Εκπληκτική εμφάνιση για την Αστραπή Νέας Πολιτείας απέναντι στη Λάρισα 2012 την οποία νίκησε με 3-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play-out της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Τσότσου ήταν απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης, με τρία γκολ, χαμένες ευκαιρίες και με τη νίκη αυτή προσπέρασε βαθμολογικά την σημερινή (25/5) αντίπαλο της έχοντας πλέον τέσσερις βαθμούς, έναντι τριών της Λάρισας 2012.

Μόλις στο 4' η πρώτη καλή στιγμή για την Αστραπή όταν καλό σουτ του Φούντα έδιωξε σε κόρνερ ο Γεωργούλας, ενώ στο 20' ο πρωταγωνιστής της χαμένης ευκαιρίας των γηπεδούχων πάσαρε στον Καρβούνη και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Φούντας, που ήταν από τους καλύτερους και του έλειπε μόνο το γκολ, βγήκε τετ-α-τετ με τον Γεωργούλα ο οποίος απέκρουσε την μπάλα στο σουτ που επιχείρησε ο παίκτης των γηπεδούχων.

Τελικώς με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Βενέτης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0, για να κάνει το τελικό 3-0 δέκα λεπτά αργότερα ο Μπέτσης με σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Καλτσά.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Κώστας Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Μηνάς, Παπαμάνος, Χασιώτης, Μπέτσης, Μπατζέλας (82' Χλωρός), Βενέτης, Καλτσάς, Κυριάκος, Φούντας.