Βαθμολογία

Πλησίασε την παραμονή το Μακρυχώρι, 0-2 στο Καλοχώρι

Πολύ κοντά στην παραμονή του στην Α' ΕΠΣΛ είναι πλέον ο Αετός Μακρυχωρίου ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Αναγέννησης Καλοχωρίου εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική των play-out.

Η ομάδα του Αστέριου Φουσίκα ήταν πολύ καλή καθόλη την διάρκεια του αγώνα και με δυο τέρματα στην επανάληψη πήρε το τρίποντο φτάνοντας τους 8 βαθμούς και βρισκόμενος στο +5 από την Λάρισα 2012 που υποβιβάζεται με τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Δυο ευκαιρίες για τον Αετό Μακρυχωρίου στο πρώτο ημίχρονο, αρχικά στο 30' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Τέα ο Γκαμπέτας πήρε τη κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα δυνατό σουτ του Φουσίκα απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53' ο Γκαμπέτας κέρδισε πέναλτι, με τον Φουσίκα να αναλαμβάνει την εκτέλεση για το 0-1, με το Καλοχώρι στη συνέχεια να πιέζει για την ισοφάριση, όμως τα πάντα κρίθηκαν στο 58' με το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Ο Πάσιος έφυγε στην κόντρα, "έσπασε" τη μπάλα στο Μάντζαρη και αυτός έκανε το πλασέ με τον πορτιέρο του Καλοχωρίου να αποκρούει ασταθώς και στην επαναφορά τον Φουσίκα να κάνει με σουτ το 0-2, πετυχαίνοντας παράλληλα και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Η Αναγέννηση θα μπορούσε να μειώσει σε 2-1 όμως στο 73' ο Σαμπάνης με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Αετού.

Αετός Μακρυχωρίου (Αστέριος Φουσίκας): Μπαταβάνης, Μάντζαρης, Χριστιανίδης, Βάσσιος, Γκαμπέτας, Παυλόπουλος, Αργύρης (75' Νικολαϊδης), Τέας, Πάσιος, Τζίκα Ι. (50' Τίκος), Φουσίκας (70' Καρβούνης).