Βαθμολογία

Τιμά Αλαμάνο και Βελλή ο Απόλλων Σμύρνης

Δυο εκ των κορυφαίων προέδρων της ιστορίας του Απόλλωνα Σμύρνης θα βραβεύσει η αθηναϊκή ομάδα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τα Χανιά, που θα γίνει και η φιέστα για την άνοδο στη Super League.

Πιο συγκεκριμένα βραβείο θα πάρουν οι Κώστας Αλαμάνος και Σταμάτης Βελλής, δυο πρόεδροι με τεράστια σημασία για την Ελαφρά Ταξιαρχία και την πορεία της στο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Ο πρώτος πέτυχε να παρουσιάσει ίσως τον καλύτερο Απόλλωνα όλων των εποχών με αποκορύφωμα την έξοδο στην Ευρώπη τη σεζόν 1994-1995 και τον τελικό κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ την επόμενη χρονιά, ενώ ο δεύτερος ήταν εκείνος που έβγαλε από την αφάνεια την ομάδα, την οδήγησε στη μεγάλη κατηγορία, όπου βίωσε την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική αδικία όλων τον εποχών με τον ετσιθελούσιο υποβιβασμό της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ:

Δύο ιστορικοί πρόεδροι της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης. Ο πρώτος είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την ομάδα στα Ευρωπαϊκά Σαλόνια. Ο δεύτερος είναι αυτός που έβγαλε την ομάδα από την ποδοσφαιρική αφάνεια και την πήρε από τη Δ’ Εθνική κατηγορία για να την οδηγήσει στη Super League.

Ο Κώστας Αλαμάνος και ο Σταμάτης Βελλής, θα τιμηθούν μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά (Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017) στη διάρκεια της γιορτής που διοργανώνει η ΠΑΕ για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την επιστροφή της ομάδας μας, στη Super League.