Βαθμολογία

Τίτλοι τέλους για Μπόατενγκ και ΟΦΗ

Παρελθόν αποτελεί από σήμερα (25/5) από την ομάδα του ΟΦΗ ο Ντέρεκ Μπόατενγκ, με τον 34χρονο Γκανέζο να αποχωρεί από το σύλλογο ως φίλος.

Οι διοικούντες τον ΟΦΗ, όπως και ο μάνατζερ του παίκτη ήταν σε συζητήσεις προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει ο έμπειρος μέσος κάτοικος Ηρακλείου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι από σήμερα (25/5) ο παίκτης αποχώρησε από το σύλλογο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

«Ο Ντέρεκ Μπόατεγκ, έλυσε σήμερα (25/5) το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ. Ο 34χρονος Γκανέζος μέσος μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, έλυσε τη συνεργασία του, η οποία έληγε στις 30/6.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί τον Ντέρεκ Μπόατεγκ, για την προσφορά του στον ΟΦΗ, στο διάστημα που αγωνίστηκε σε αυτόν, μετά τον Ιανουάριο. Με την εμπειρία του και τις μεγάλες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις, βοήθησε την ομάδα μας, στην προσπάθεια που έκανε στον δεύτερο γύρο. Παίκτες με την αξία, το κασέ και το σπουδαίο βιογραφικό του Ντέρεκ, είναι πολυτέλεια όχι μόνο για τον ΟΦΗ, αλλά για κάθε Ελληνική ομάδα.

Αισθανόμαστε ευτυχείς που δώσαμε την ευκαιρία στον Μπόατεγκ, να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον ΟΦΗ και να ξανασυστηθεί μετά από πολλά χρόνια, στο κοινό της ομάδας, ως ώριμος πια και αναγνωρισμένος ποδοσφαιριστής. Ήταν μια σφοδρή δική του επιθυμία που εκπληρώθηκε.

Έφυγε σαν φίλος και η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν, για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία, ότι και αν αποφασίσει να κάνει στο ποδόσφαιρο. Άλλωστε είναι ένας παίκτης με σπουδαίες γνωριμίες και διασυνδέσεις.

Αντίο Ντέρεκ, αντίο φίλε!»