Βαθμολογία

Γενική είσοδος στο Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

Τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Παναθηναϊκού την προσεχή Κυριακή (28/5) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 18:15 στην Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική των play-off.

Όπως αποφάσισε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ, εκτός από τις θύρες 10 και 3 όπου τα εισιτήρια θα κοστίζουν 20 και 30 ευρώ αντίστοιχα.

Τα εισιτήρια θα τεθούν στην κυκλοφορία την Παρασκευή (26/5) με την ελπίδα η Λεωφόρος να γεμίσει με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο για το τελευταίο παιχνίδι των "πράσινων".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εντός έδρας την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου (18:15) τον Πανιώνιο για την 5η αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος Super League. Για τον τελευταίο αυτόν εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχει οριστεί ενιαία τιμή εισιτηρίων, € 10, για όλες τις Θύρες. Εξαίρεση αποτελούν οι Θύρες 10 (€ 20) και 3 (€ 30)

Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινά αύριο στις 10:00 και είναι "ανοιχτή" για όλους τους φιλάθλους, τόσο μέσω viva.gr όσο και από τα εκδοτήρια του γηπέδου στη Θύρα 4. Το ωράριο λειτουργίας των εκδοτηρίων την Παρασκευή είναι 9:30 έως 17:30, το Σάββατο 10:00 έως 14:00 και την Κυριακή 28 Μαΐου, από τις 9:30 το πρωί έως την έναρξη της αναμέτρησης.

Οι φίλαθλοι δικαιούνται έως 4 εισιτήρια, -εφόσον για κάθε εισιτήριο ξεχωριστά-, δηλώσουν το ΑΜΚΑ και τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας του φιλάθλου, εξ’ ονόματος του οποίου, αγοράζουν το εισιτήριο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να είναι συνεπείς με την εγκυρότητα των ανωτέρω στοιχείων κατά την ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων, καθώς κατά την είσοδο τους στο γήπεδο θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Υπενθυμίζουμε, ότι οι φίλαθλοι υποχρεούνται να προσέρχονται στις Θύρες του γηπέδου, φέροντας απαραιτήτως την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Σε περίπτωση μη αληθών στοιχείων ή έλλειψης αποδεικτικών εγγράφων, η ΠΑΕ διατηρεί το δικαίωμα της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο».