Βαθμολογία

Θα παίξουν φιλικό Απόλλων Καλαμαριάς - Α.Ο. Καρδίας!

Τις κακές σχέσεις τους αποφάσισαν να φτιάξουν ο Απόλλων Καλαμαριάς και ο Α.Ο. Καρδίας και την Τετάρτη (24/5) έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο γήπεδο των Πόντιων στις 2 Ιουνίου.

Ως γνωστόν, οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση πριν μερικές εβδομάδες με αποτέλεσμα να μην κατέβει ο Α.Ο. Καρδίας στον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ωστόσο όλα αυτά φαίνεται πως ανήκουν στο παρελθόν.

Βέβαια, η εκδίκαση της εν λόγω υπόθεσης θα γίνει την Πέμπτη (25/5) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να καταστεί σαφές και το αν ο Απόλλων Καλαμαριάς έχει οριστικά κερδίσει τον τίτλο και την άνοδο στη Β' Εθνική ή όχι.

Η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων» για το φιλικό: «Το ποδόσφαιρο είναι πάντοτε ο αληθινός νικητής, όταν οι άνθρωποι που το αγαπούν και το υπηρετούν ανιδιοτελώς, μοιράζονται το μεράκι τους, τα συναισθήματά τους.

Νιώθοντας ότι οφείλουμε ένα και μοναδικό αγώνα στους φιλάθλους μας, συμφωνήσαμε με χαρά στην πρόταση του Ερασιτέχνη ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κύριου Νεράντζη Αλέξανδρου, ο πρόεδρος του Α.Ο ΚΑΡΔΙΑΣ κύριος Κατσαρός Κωνσταντίνος και ο κύριος Καλαϊτζίδης Δημήτριος για την τέλεση ενός φιλικού αγώνα την 2/06/2017 στο γήπεδό μας με ελεύθερη είσοδο. Με τον αγώνα αυτό κλείνουν οι ομάδες μας, μία πετυχημένη αγωνιστική περίοδο».