Βαθμολογία

«Αντίο» Μπρέγκου στον Αλμωπό Αριδαίας

Ένα από τα βαρόμετρα του Αλμωπού Αριδαίας στο δεύτερο γύρο (ήρθε από τη Νάουσα τον Γενάρη) ήταν ο έμπειρος μεσοαμυντικός Γιώργος Μπρέγκου, που ετοιμάζει… βαλίτσες για μόνιμη μετακόμιση στη Γερμανία. Σε ρυθμούς συνέλευσης, τη Δευτέρα, κινούνται οι «κυανόλευκοι».

Παρελθόν από την ομάδα της Πέλλας πρέπει να θεωρείται μια πολύτιμη μονάδα, ο πολυσύνθετος Γιώργος Μπρέγκου. Ο 33χρονος μεσοαμυντικός είχε βρεθεί και το χειμώνα κοντά στην εγκατάσταση στη Στουτγκάρδη, όπου διαμένει η οικογένειά του (σύζυγος και γονείς) και το ταξίδι μάλλον θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες για μόνιμα.

Ο Αλμωπός έχει την τελευταία του προπόνηση την Παρασκευή (τραυματίες οι Τσιμτσιρίδης, Παντελίδης, Αναστασιάδης, Κοβάτσης), ενώ όλα κινούνται γύρω από τη γενική συνέλευση της Δευτέρας, στις 20.00 στα γραφεία στο γήπεδο. Βασικός άξονας θα είναι ο οικονομικός και γενικός απολογισμός και η εκλογή νέας διοίκησης (ενδεχομένως και εγγραφή νέων μελών).

Ο πρόεδρος Κώστας Γάτσος αναμένεται να παραμείνει επικεφαλής και μπροστάρης οικονομικά στην Αριδαία, αλλά θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο σχήμα. Οι στόχοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα, αλλά ζητούμενο είναι ο Αλμωπός να πρωταγωνιστήσει (άρα ανεβαίνει ο πήχης) και δεν υπάρχουν ακόμα δεδομένα για το τεχνικό τιμ και το ρόστερ.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ… ΓΕΙΤΟΝΕΣ