Βαθμολογία

Έφυγε από την Κρίσταλ Πάλας ο Άλαρνταϊς

Έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να παραμείνει η Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, δύο μέρες μετά τη λήξη του πρωταθλήματος ο Σαμ Άλαρνταϊς έκανε γνωστό πως αποχωρεί από τους Λονδρέζους.

Ο 62χρονος, ο οποίος είχε πάει στις 23 Δεκεμβρίου στους «αετούς» και τους μεταμόρφωσε, δεν πήρε τις απαραίτητες εγγυήσεις για τις μεταγραφές του καλοκαιριού και παραιτήθηκε, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (23/5).

Να σημειωθεί πως τον Δεκέμβρη είχε υπογράψει συμβόλαιο 2,5 ετών, αλλά φαίνεται πως η Πάλας θα κληθεί να βρει τώρα τον αντικαταστάτη του. Στην ανακοίνωσή του, μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα και πως θέλει να απολαύσει τη ζωή του.

Το παράδοξο είναι πως λίγες μέρες πριν είχε πει σε συνέντευξη Τύπου πόσο τον είχε βοηθήσει η Πάλας να ξεπεράσει το σοκ που είχε δημιουργηθεί από το σκάνδαλο στο οποίο είχε μπλεχτεί όταν ήταν στην εθνική Αγγλία. Τα όσα είχαν βγει τότε στη φόρα (για συμβουλές που έδινε για παράκαμψη μεταγραφικών κανόνων της αγγλικής Ομοσπονδίας) ήταν αυτά που τον είχαν αναγκάσει να παραιτηθεί από Ομοσπονδιακός τεχνικός.