Βαθμολογία

Πάει Καρπενήσι ο Παναιτωλικός

Αυτό που ξέρει εμπιστεύεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος θα κάνει το καλοκαίρι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι, όπως δηλαδή και τα προηγούμενα χρόνια.

Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε το περσινό καλοκαίρι, όταν οι Αγρινιώτες επέλεξαν την Ιταλία για να κάνουν την προετοιμασία τους. Ωστόσο, ο Μάκης Χάβος και οι συνεργάτες του φαίνεται να προτιμούν την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στην οποία άλλωστε θα υπάρχουν και άλλες ομάδες και θα είναι εύκολο να βρουν αντιπάλους για φιλικά. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να κλειδώσει αυτό και να βγουν φυσικά και οι ημερομηνίες.

Από εκεί και πέρα, τρία είναι τα ερωτηματικά όσον αφορά το μέτωπο των ανανεώσεων. Ο λόγος για τους Γιώργο Κούσα, Δημήτρη Κουτρουμάνο και Τάσο Παπάζογλου με τους οποίους ουσιαστική συζήτηση δεν έχει γίνει έως τώρα.

Οι δύο πρώτοι είναι παιδιά της ομάδας μετά από τόσα χρόνια παρουσίας και γι' αυτό δεν υπάρχει καμία βιασύνη στη λογική ότι αν το θελήσει ο Παναιτωλικός, θα το τελειώσει από τη μία στιγμή στην άλλη. Η περίπτωση του Παπάζογλου είναι διαφορετική.