Βαθμολογία

Θλάση ο Βλάχος, μισός ο Πανιώνιος

Όλα τα είχε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και το... γλυκό έδεσε με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Ο λόγος για τον Βλάχο, ο οποίο υπέστη θλάση οπίσθιου μηριαίου και τέθηκε νοκ άουτ για το ματς της Τετάρτης (24/5) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αν σκεφτεί κανείς πως τραυματίας είναι και ο Πλιάτσικας, στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να πάει αναγκαστικά ο Γκιοατά. Ρισβάνης και Οικονόμου θα είναι οι δύο στόπερ, ενώ στο αριστερό άκρο αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Τασουλής.

Υπενθυμίζεται πως τραυματίες είναι οι Γιαννιώτης, Σιώπης, Γεσίλ και Ενγκόγκ, ενώ δεν υπολογίζονται ακόμη ο τιμωρημένος Μασούντ και ο Λάμπρου, ο οποίος αγωνίζεται στους Νεοσμυρνιώτες ως δανεικός από τον ΠΑΟΚ.

Κάπως έτσι τα κουκιά βγαίνουν οριακά. Στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Μπεν, ο Ταπόκο αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σαββίδης. Ενδεικτικό της έλλειψης επιλογών είναι ότι στην αποστολή βρίσκονται οι Μουκτάρης, Σταυρόπουλος και ο... ξεγραμένος Μαχμούτοβιτς. Εκτός και πάλι ακόμη και έτσι ο Φούντας, ο οποίος δεν υπολογίζεται.

Αναλυτικά: Τασουλής, Μουκτάρης, Οικονόμου, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Σταυρόπουλος, Αντωνιάδης, Μασούρας, Βουκελάτος, Μπεν, Βοσνιάδης, Ρισβάνης, Μαχμούτοβιτς, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σαββίδης.