Βαθμολογία

Ιωακείμ: «Να συνεχίσουμε επάξια την ιστορία του Ηρακλή Λ.»

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας και ψυχή της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ ανέβηκε στο βήμα και φανερά συγκινημένος μίλησε για όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στην ομάδα από πέρυσι τα Χριστούγεννα όπου ανέλαβαν την ομάδας.  

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ & ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

(Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του άρθρου και των φωτογραφιών)

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό, τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Κωσταρόπουλο, τον κ. Παναγιώτη Μαντζανά και να του ευχηθώ καλή επιτυχία με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Β’ Εθνική, εξάλλου ο Απόλλωνας είναι γειτονιά με τον Ηρακλή. Σας ευχαριστώ όλους που τιμάτε αυτή την εκδήλωση, η ομάδα του Ηρακλή Λάρισας έχει μια μεγάλη ιστορία και πιστεύω και ένα πολύ καλό μέλλον. Όταν πέρυσι αναλάβαμε την ομάδα ήταν προτελευταία στην βαθμολογία, όλο αυτό μας πείσμωσε και δεν καταφέραμε στο παραπέντε να σωθούμε. Φέτος όμως δουλέψαμε σκληρά και η ομάδα πρωταθλήτρια έκανε το βήμα παραπάνω. Σαν διοίκηση πρώτο μας μέλημα ήταν η δημιουργία των Ακαδημιών με νέες εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο «ΑΛΑΝΑ» που είναι στο 2ο χλμ Λάρισας – Καρδίτσας με πλαστικά γήπεδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς των παιδιών για την συμμετοχή τους. Για πρώτη φορά στην Ακαδημία εφαρμόσαμε την έγγραφη έκθεση του κάθε παιδιού και αξιολόγηση.

Κάναμε δωρεάν εξετάσεις για λιπομέτρηση όσον αφορά τον σωματότυπο του κάθε παιδιού καθώς και σεμινάρια πρώτο βοηθειών για τους προπονητές μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές των Ακαδημιών (Βλαχούλης, Μπατσαράς, Καπετανόπουλος) και τους ευχαριστώ γιατί λειτούργησαν άψογα όλα τα τμήματα καθώς το προπαιδικό κατέλαβε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και το παιδικό και εφηβικό την δεύτερη θέση. Η ανδρική ομάδα λειτούργησε σαν σύνολο και διοικητικά και αθλητικά καθώς και τον προπονητή μας Γιάννη Τσακμακίδη όπου δημιούργησε μια ομάδα που χαιρόσουν να την βλέπεις να αγωνίζεται. Ευχαριστώ τον γενικό αρχηγό μας Γιάννη Κυριάκη, καθώς και όλους τους αθλητές μας για το ήθος τους και την αγάπη που έδειξαν γι’ αυτό τον σύλλογο. Για τη νέα χρονιά έχουμε κάνει σχεδιασμό όσον αφορά την ομάδα και θα λειτουργήσουμε πάλι με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια. Θέλουμε να συνεχίζουμε επάξια την ιστορία του Ηρακλή. Τέλος θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο από παλαίμαχους και να τοποθετήσουμε όλο αυτό το αρχείο που αφορά την ομάδα στη Νεάπολη. Δεσμεύομαι πως όσον καιρό θα είμαι πρόεδρος στον Ηρακλή αυτή η ομάδα θα αγωνίζεται σαν πραγματικός Ηρακλής και θα πρωταγωνιστεί σε όλες τις θέσεις. Ευχαριστώ πολύ και την σύζυγό μου που με αντέχει και με στηρίζει. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω και όλους τους ανώνυμους φίλους μου που είναι σήμερα εδώ αλλά είναι επώνυμοι στην καρδιά μου».