Βαθμολογία

Λαμπερός όσο ποτέ ο Ηρακλής Λάρισας (PICS)

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (23/5) στη Δημοτική Πινακοθήκη, η μεγάλη εκδήλωση του Ηρακλή Λάρισας με τίτλο «Θυμόμαστε, τιμούμε, γιορτάζουμε» όπου όσοι παρευρέθησαν θυμήθηκαν πολλά από την ιστορία του σωματείου που ξεκίνησε το 1930 και για άλλους το 1926, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει βάλει ως ομάδα την «σφραγίδα» του στο λαρισινό ποδόσφαιρο.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ & ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

(Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση του άρθρου και των φωτογραφιών)

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε αναφορά στην ιστορία της ομάδας, ενώ τιμήθηκαν άνθρωποι που έχουν σημαδέψει το λαρισινό ποδόσφαιρο μέσα από την πορεία τους στον Ηρακλή Λάρισας ενώ η ομάδα γιόρτασε και την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ με στόχο αυτή η άνοδος να φέρει πιο κοντά στον Ηρακλή κόσμο και παράλληλα να συνεχίσει τη δημιουργία του παραγωγικού ποδοσφαιρικού μοντέλου.

Η αίθουσα ήταν σχεδόν γεμάτη. Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι προπονητές, παλιές δόξες του λαρισινού ποδοσφαίρου, χορηγοί του Ηρακλή καθώς και αρκετοί επίσημοι. Στην αίθουσα ήταν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κων/νος Αγοραστός, ο αντιδήμαρχος αθλητισμού και πολιτισμού και πρόεδρος του ΕΑΚΛ κ. Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτης Μαντζανάς, καθώς και ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης μαζί με το μέλος της ΕΠΣΛ κ. Τέλη Γκούμα.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες του Ηρακλή από το παρελθόν μέχρι το σήμερα, ενώ να τονίσουμε πως η καλαίσθητη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μπουφέ που επιμελήθηκε η διοίκηση του Ηρακλή Λάρισας. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Κέλλας και η Χάιδω Φαρμάκα.