Βαθμολογία

Συνάντηση Μαντζανά - Αγοραστού για το γηπεδικό

Πραγματοπoιήθηκε σήμερα (23/05) η συνάντηση του προέδρου του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτη Μαντζανά, με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν όλα τα θέματα που χρειάζεται το γήπεδο της Φιλιππούπολης, προκειμένου να λάβει την απαραίτητη άδεια για τα παιχνίδια της ομάδας στην Football League, ενώ το παρών έδωσαν και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Τερζούδης και Μαργαριτόπουλος.

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς εξήγησε λεπτομερώς στον κ. Αγοραστό, το τι έργα ακριβώς είναι απαραίτητα να γίνουν και τις προυποθέσεις που χρειάζονται ώστε να καταστεί το γήπεδο Φιλιππούπολης, ως α' έδρα. Ήταν μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση μέσα σε φιλικότατο κλίμα, με τον Περιφερειάρχη να δείχνει έντονο ενδιαφέρον, την θέληση αλλά και την πεποίθηση του, να βοηθήσει τα μέγιστα, ώστε ο Απόλλωνας να χρησιμοποιήσει την φυσικά του έδρα και στην Football League.

Με το πέρας της συνάντησης, ο κ. Αγοραστός δεσμεύτηκε προς τον κ. Μαντζανά, πως θα τρέξουν άμεσα τα έργα αυτά, για να προλάβουν τις προκαθορισμένες ημερομηνίες. Κατόπιν τούτου ο Απόλλωνας θα δηλώσει το γήπεδο Φιλιππούπολης σαν πρώτη έδρα και αυτήν του Αλκαζάρ σαν εναλλακτική.