Βαθμολογία

Μπαράζ ανόδου και παραμονής, πράξη δεύτερη

Συνεχίζονται το διήμερο 24 και 25 Μαΐου οι αγώνες μπαράζ της Β' ΕΠΣΛ για την άνοδο στην Α1 και την αποφυγή του υποβιβασμού στην Γ' κατηγορία.

Για την άνοδο αύριο (24/5) στις 17:30 στο ουδέτερο των Νέων Καρυών η Αναγέννηση Φαρσάλων θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Μελισσοχωρίου. Η Αναγέννηση θα κάνει το ντεμπούτο της στους αγώνες διαβάθμισης και θέλει τη νίκη προκειμένου στο τελευταίο παιχνίδι με τους Αμπελόκηπους να βολεύεται και με την ισοπαλία, ενώ για το Μελισσοχώρι, στο δεύτερο και τελευταίο του ματς στη διαδικασία, θέλει μόνο τη νίκη προκειμένου να πάει στους 4 βαθμούς και να περιμένει να μην χάσει η Αναγέννηση από τους Αμπελόκηπους για την δική του άνοδο.

Όσον αφορά την ουρά την Πέμπτη (25/5) στις 17:30 στο γήπεδο της Ελασσόνας η Προοδευτική Βερδικούσσας θα αντιμετωπίσει την Χαραυγή, η οποία με το 1-0 απέναντι στην Ομόνοια έχει το προβάδισμα για την παραμονή και θέλει τη νίκη προκειμένου να την πάρει και μαθηματικά και να στείλει στην Γ' ΕΠΣΛ τις δυο άλλες ομάδες. Σε ενδεχόμενη νίκη της Βερδικούσσας τότε θα μπλέξει η υπόθεση και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για τα μπαράζ ανόδου:

Τετάρτη 24 Μαΐου

17:30 Αναγέννηση Φαρσάλων - Αστέρας Μελισσοχωρίου

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Αστέρας Μελισσοχωρίου 1

................................

2. Αμπελόκηποι 1

3. Αναγέννηση Φαρσάλων 0

και το πρόγραμμα των μπαράζ παραμονής

Πέμπτη 25 Μαΐου

17:30 Προοδευτική Βερδικούσσας - Χαραυγή

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Χαραυγή 3

........................................

2. Ομόνοια 0

3. Προοδευτική Βερδικούσσας 0