Βαθμολογία

Δεσμεύουν τον Πλατύ Γιαλό για τον τελικό του Survivor

Ελάχιστες είναι οι μέρες που το νησί μας έχει μπει σφήνα σε Λέσβο και Ρόδο για να διοργανώσει τον τελικό του Survivor και μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχει κερδίσει… πόντους. Οι απαιτήσεις της παραγωγής έπεσαν και πλέον κάνουν λόγο για 400 άτομα που θα πρέπει να έρθουν στην Κεφαλονιά για να στήσουν τα σκηνικά. Η πρώτη επαφή με την τηλεόραση του Skai έγινε μέσω του προέδρου της «Κράνης», Σταύρου Σπαθή, με τον διευθυντή προγράμματος του σταθμού.

Ακολούθησαν τρεις ακόμη επικοινωνίες και στο… χορό μπήκε και ο Δήμος Κεφαλονιάς μέσω του Αντιδημάρχου Τουρισμού, Βαγγέλη Κεκάτου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει τόσο από την Αθήνα όσο και από την Κεφαλονιά, γίνονται πολύ μεγάλες προσπάθειες έτσι ώστε να δεσμευτεί για 15 περίπου ημέρες η παραλία του Πλατύ Γιαλού, προκειμένου να γίνουν εκεί τα γυρίσματα του τελικού.

Αν τελικά καταφέρει ο Δήμος να δεσμεύσει την παραλία και να δώσει θετική απάντηση στον Skai από εκεί και πέρα την τελική απόφαση θα πάρει η τουρκική παραγωγή του Survivor.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που προέρχονται από τον τουρισμό, στα τέλη Ιουνίου, όταν δηλαδή θα γυρίζεται ο τελικός του Survivor, ομάδα Τούρκων δημοσιογράφων θα επισκεφτεί την Κεφαλονιά, προκειμένου να κάνει γυρίσματα και να προωθήσει το νησί μας στη γειτονική χώρα.

Αν όλα πάνε καλά η Κεφαλονιά θέτει σοβαρή πλέον υποψηφιότητα για να είναι το νησί του τελικού. Ίδωμεν…

Πηγή: efimeridakefalonia.gr