Βαθμολογία

Ζέκα: «Δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αβεβαιότητα που υπάρχει στις τάξεις των παικτών αναφορικά με το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Παίζουμε στην έδρα μας και αυτό σίγουρα θα μας βοηθήσει. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν θα είναι ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες αλλά αυτός που θα βάλει γκολ και θα παίξει καλύτερη άμυνα θα έχει περισσότερες πιθανότητες».

Για την κρισιμότητα του αγώνα: «Για μας όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ είναι τελικοί. Πρέπει σίγουρα να κερδίσουμε, να τα δώσουμε όλα και να φύγουμε με το παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά».

Για το γεγονός ότι ίσως είναι το τελευταίο ματς με κόσμο: «Εμείς θέλαμε να παίξουμε με τον κόσμο μας που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο, μας βοηθάνε πολύ. Αυτός μας δίνει μεγάλη δύναμη. Ίσως είναι το τελευταίο παιχνίδι με κόσμο για φέτος και θέλουμε να του χαρίσουμε τη νίκη. Σίγουρα φταίμε και εμείς πολύ».

Για το μέλλον της ομάδας: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον κ. Αλαφούζο. Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι ο κ. Αλαφούζος είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο αγαπούν όλοι στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχει κάνει πολλά για εμάς, για την ομάδα, αλλά δεν ξέρω τι υπάρχει στο μυαλό του προέδρου. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και δεν ξέρουμε για το μέλλον».