Βαθμολογία

Μπουχουρίδης: «Το όνειρο έγινε πραγματικότητα»

Τρία χρόνια ήταν μέλος της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας και χθες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, έκανε γνωστή την αποχώρησή του.

Ο λόγος γίνεται για τον κ. Χρήστο Μπουχουρίδη, ο οποίος σε δήλωσή του τονίζει τα εξής: «Ένας κύκλος τριών χρόνων έκλεισε για τον Α.Ο. Απόλλων Φιλιππούπολης Λάρισας, γεμάτος με επιτυχίες, χαρές και δημιουργίες σε όλα τα επίπεδα. Το όνειρο πολλών ανθρώπων έγινε επιτέλους πραγματικότητα.

-Ένας νέος κύκλος ανοίγει, τόσο για τον ερασιτέχνη όσο και για τη νέα υπό σύσταση ΠΑΕ.

-Όσον αφορά στη νέα ΠΑΕ Απόλλων, εύχομαι στους μετόχους, όποιοι και αν είναι, να συνεχίσουν τις επιτυχίες και τις χαρές για το ποδόσφαιρο της συνοικίας μας, της πόλης μας και γιατί όχι και όλης της Ελλάδας μας.

-Όσον αφορά δε στον ερασιτέχνη Α.Ο. Απόλλων, οι δύο μέχρι σήμερα άξιοι, ικανοί φίλοι, οραματιστές, συνεργάτες και πάνω απ' όλα άνθρωποι, κ. Τερζούδης Χρήστος και Μαργαριτόπουλος Αθανάσιος να συνεχίσουν με τους νέους συνεργάτες τους τα όνειρα που κάναμε με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

-Λόγοι προσωπικοί και υπεράνω της θελήσεώς μου δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να είμαι μαζί τους. Θα είμαι όμως δίπλα τους και θα καμαρώνω μαζί τους, όπως ελπίζω και πάρα πολλοί άλλοι τις νέες επιτυχίες τους.

-Είθε η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να είναι χρονιά μεγάλων συγκινήσεων και επιτυχιών τόσο για την ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και τη Νέα ΠΑΕ Απόλλων».