Βαθμολογία

Ελεύθερη είσοδος στο Φάρος Κερατσινίου - Ηρακλής

Την ελεύθερη είσοδο στην αναμέτρηση του Φάρου Κερατσινίου με αντίπαλο τον Ηρακλή την προσεχή Τετάρτη (24/5 17:00) αποφάσισε η διοίκηση του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Φάρος ζει μεγάλες στιγμές μετά τη νίκη στο Ιβανώφειο και πλέον απέχει μόλις μια νίκη από την δεύτερη μεγάλη στιγμή της ιστορίας του, την άνοδο στην Basket League, μετά την περσινή συμμετοχή του στο τελικό του κυπέλλου απέναντι στο Παναθηναϊκό.

Έτσι όποιος θέλει να βρεθεί στο «Π. Νικολαϊδης» θα έχει δικαίωμα δωρεάν εισόδου με την διοίκηση να περιμένει μια όσο το δυνατόν καλύτερη ατμόσφαιρα στις κερκίδες του γηπέδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φάρου:

«Η Διοίκηση του Φάρου Κερατσινίου ανακοινώνει την δωρεάν είσοδο στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ηρακλή την Τετάρτη (24/5) στις 17:00 στο «Π. Νικολαΐδης».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Φάρος μας χρειάζεται ακόμη μία νίκη προκειμένου να πετύχει το στόχο του δηλάδη την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία. Σκοπός της δωρεάν εισόδου είναι να έρθουν στο γήπεδο οι οικογένειες και τα παιδιά και γενικότερα οι φίλαθλοι που αγαπούν και σέβονται το άθλημα που όλοι υποστηρίζουμε. Σας περιμένουμε όλους…».