Βαθμολογία

Μυροφορίδης: «O Άρης έχασε σε έδρες που δεν το περίμενε»

Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena fm 89,4 της Θεσσαλονίκης, έκανε ο Παύλος Μυροφορίδης, ο οποίος μίλησε για την επίτευξη του στόχου της ανόδου, τον Άρη και το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ανέβει στην Super League, αλλά και για την Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ανέλαβα τον Απόλλωνα και ρωτήθηκα αν μου προκαλεί φόβο που έχω αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Άρη είπα ότι μου προκαλεί σεβασμό. Αν δεν παίξεις αντίπαλος με τους καλούς δεν μπορείς να είσαι καλύτερος. Βγαίνουν κάτι παλαίμαχοι που επειδή πήγαιναν στα μπουζούκια και νομίζουν ότι έμαθαν μπουζούκια και μηδενίζουν την προσπάθεια του Απόλλωνα. Ο Απόλλων πήρε 6 παιχνίδια μετά το 90' είχε και τύχη και ικανότητα. Κάτι που ο Άρης για παράδειγμα δεν είχε.

Οι 22 από τους 25 παίκτες μας, έχουν παίξει Σούπερ Λίγκα. Αν είσαι ήρεμος και κοιτάς μόνο τον εαυτό σου τότε θα αναγκάσεις τους άλλους να κοιτούν εσένα. Οκ, τα καταφέραμε και με την τύχη μερικές φορές.

Έπαιζαν σ' εμάς τα καλύτερα στόπερ στην κατηγορία. Ξεκινάς από το μηδέν. Με ένα  τερματοφύλακα που έχει πάει στους 8 του Τσάμπιονς λιγκ. Με τον Βαλεριάνο που έχει τόσο ταλέντο, με τον Ντάσιο που έχει τόσες συμμετοχές με τα Γιάννινα.

Ο Άρης δεν βγήκε γιατί ήταν και πολύ άτυχος. Δε νομίζω ότι υποτίμησε κανέναν. Όποιος παίζει αντίπαλος του Άρη θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω. Ίσως σε ατομικό επίπεδο, μια μεταγραφή. Ο Απόλλωνας ήταν πιο έμπειρος σε πολλά πράγματα.

Δεν υπάρχει δεύτερος Τάτος, Ίλιτς ή Διούδης στην κατηγορία. Το υλικό του Άρη ήταν πιο έτοιμο για Σούπερ λίγκα. Απλά δεν έδεσε το γλυκό. Έχασε ο Άρης σε έδρες που δεν το περίμενε. Όπως στην Καλλιθέα. Δεν είχε την τύχη σε κάποια ματς, αλλά και την ψυχραιμία να διαχειριστεί κάποιες ήττες.

Ακούω που βρίζουν τον Καρυπίδη. Γιατί; Δεν ήθελε να ανέβει; Γιατί τότε έφερε ό,τι καλύτερο υπήρχε; Απλά δεν ήταν ψυλλιασμένος ο Άρης για αυτήν την κατηγορία

Η Λαμία στον πρώτο γύρο ήταν η πιο σταθερή ομάδα. Είχε μαξιλαράκι και για το δεύτερο γύρο.

Είναι σημαντικό να περάσεις στην ομάδα το «αρνούμαι να χάσω». Κι εμείς αυτό κάναμε.

Θα μιλήσουμε με τη διοίκηση, υπάρχει διάθεση για παραμονή. Θα δούμε τι θα γίνει.

Όταν είμαι κάπου είμαι εκεί. Είμαι Πόντιος, δίνω τον χέρι μου κι αυτό είναι Ευαγγέλιο για εμένα. Αυτό για μια ενδεχόμενη πρόταση από τον Άρη που με ρωτάτε.»