Βαθμολογία

«Να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια, ήθος και ομοιογένεια»

Η Σπάρτη αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα τις τελευταίες εβδομάδες και η εντός έδρας ήττα από τον Αχαρναϊκό φαντάζει φυσιολογική με όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου το «παρών» έδωσε ο γυμναστής Αργύρης Τρακάκης, τονίζοντας ότι οι Λάκωνες θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη χρονιά με αξιοπρέπεια και ήθος, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους 13 ποδοσφαιριστές που έχουν απομείνει στο ρόστερ.

«Τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά για εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, συγχαρητήρια και μόνο για γεγονός ότι κατεβαίνουν 13 άτομα και παίζουν για την πόλη τους, τη φανέλα τους και την ομάδα τους.

Θέλω να πω συγχαρητήρια. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτό το οικοδόμημα μέχρι να τελειώσει τουλάχιστον η σεζόν. Να τελειώσει η σεζόν, αυτό είναι το πιο σημαντικό, όπως και να έχουν τα πράγματα.

Να τελειώσει με αξιοπρέπεια, ήθος και ομοιογένεια. Να χτίσουμε όλοι μαζί, κάτι καινούργιο, κάτι άλλο για να συνεχιστεί αυτή η ανοδική πορεία που έχει η Σπάρτη τα τελευταία χρόνια και να καταφέρουμε όλοι μαζί από τον τελευταίο μέχρι τον πρώτο, ενωμένοι, να έχουμε την ομάδα ψηλά και εκεί που της αξίζει. Οι εξελίξεις όλον αυτόν τον καιρό συνεχίζονται ραγδαία», είπε ο Τρακάκης.