Βαθμολογία

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0

Με ένα πολύ ωραίο τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, η ΑΕΚ κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

Το πρώτο μέρος «κύλησε» χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις, ενώ τα πρώτα λεπτά του αγώνα ήταν αναγνωριστικά...

Στο 44' η ΑΕΚ έχασε πραγματικά μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Ντίντακ έκανε σέντρα από αριστερά, ο Μάνταλος πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, αλλά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στιλ!

Στο 47' η ΑΕΚ έχασε τεράστια ευκαιρία για να κάνει το 1-0... Ο Μπακάκης έκανε γύρισμα από τα δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Αλμέιδα -μόνος και σε κενό τέρμα ουσιαστικά- την έστειλε με πλασέ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Οι προσπάθειες της Ένωσης τελικά δικαιώθηκαν στο 85': ο Μολέδο έκανε κεφαλιά – απομάκρυνση, η μπάλα έφτασε στον Χριστοδουλόπουλο, που στόπαρε έξω από την περιοχή και με έναν κεραυνό έκανε το 1-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος (82' Πέκχαρτ), Μάνταλος, Μπακασέτας (60' Χριστοδουλόπουλος), Αλμέιδα (60' Αραούχο).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Μολέδο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Ρέις, Βλαχοδήμος (67' Μπουμάλ), Κλωναρίδης, Εμποκού (76' Στάικος), Μολίνς (60' Λέτο).