Βαθμολογία

Πρίγιοβιτς: «Πανηγύρισα με τον Ίβιτς γιατί πάντα μας προστατεύει»

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο, για τον πανηγυρισμό που έκανε μαζί με τον Βλάνταν Ίβιτς αλλά και για την κλήση του στην Εθνική Σερβίας, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά:

Αρχικά τόνισε ότι: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, κερδίσαμε πολλές μονομαχίες και ήταν θέμα χρόνου να έρθει το γκολ. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα γκολ και ελπίζουμε ότι θα σκοράρουμε περισσότερα στα επόμενα παιχνίδια».

Για τα επόμενα παιχνίδια στα πλέι οφ: «Επί της ουσίας δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον και πόσα παιχνίδια θα κερδίσουμε. Πάμε για τις νίκες και στα επόμενα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

Σχετικά με τον πανηγυρισμό του και την αγκαλιά στον Ίβιτς: «Ήταν ένας πανηγυρισμός για να δείξουμε και εμείς την υποστήριξη μας στον προπονητή μας ο οποίος πάντα μας προστατεύει. Ένας τρόπος να του πω ευχαριστώ για τον χρόνο συμμετοχής που μου δίνει. Ξεχνάμε τι έγινε στο παρελθόν και πάμε να δούμε τα επόμενα 3 παιχνίδια».

Για την κλήση του στην εθνική Σερβίας και τον ρόλο που έπαιξε ο ΠΑΟΚ σε αυτό: «Μεγάλη τιμή για εμένα η κλήση αυτή. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω για την πρόκριση της χώρας μου στο μουντιάλ. Έχω πει και στο παρελθόν ότι ήταν καλή κίνηση για μένα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Όσον αφορά τα γκολ που έχει πετύχει φέτος: «Πρώτος μου στόχος όταν είχα έρθει ήταν να πετύχω 10 γκολ. Ελπίζω να σκοράρω και άλλα ως το τέλος της σεζόν».