Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για το Μακρυχώρι, 2-0 την Λάρισα 2012 (PICS)

Μια πολύ σημαντική νίκη με σκορ 2-0 στην έδρα της Λάρισας 2012 πανηγύρισε σήμερα (21/5) ο Αετός Μακρυχωρίου για την 3η αγωνιστική των play-out της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Αστέριου Φουσίκα με τη νίκη αυτή έφτασε τους 5 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία, προσπέρασε την Λάρισα 2012 που έμεινε στους 3 και πλέον κοιτά την συνέχεια με άλλον αέρα για τον στόχο της παραμονής.

Ο Αετός ήταν καλύτερος στην αναμέτρηση, σε ένα δυνατό πάντως παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες, κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, είχε ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ με κυριότερη αυτή του Πάσιου στο 70', όμως "καθάρισε" την αναμέτρηση με το γκολ του Φουσίκα δευτερόλεπτα πριν τα 90.

Πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Αετό Μακρυχωρίου όταν ο Πάσιος έκανε την σέντρα για τον Τίκο, αυτό στον Τζίκα Ίλντο που έκανε την καρφωτή κεφαλιά, όμως θεαματικά απέκρουσε την μπάλα ο Γεωργούλας. Η ... απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 8' με το πολύ καλό σουτ του Δαλαμπύρα που έδιωξε με τα πόδια ο Μπαταβάνης.

Η ομάδα του Αστέριου Φουσίκα άνοιξε το σκορ στο 20' όταν ο Πάσιος με ασίστ βρήκε τον Τέα που έκανε το σουτ με την μια και την μπάλα να καταλήγει στην απέναντι γωνία για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, ενώ στο 27' το καλοκτυπημένο κόρνερ του Αργύρη ανάγκασε τον Γεωργούλα να διώξει με υπερένταση.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσια όταν από σέντρα του Δαλαμπύρα στον Κίτσιο Π. αυτός σούταρε από πλάγια δεξιά για να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ ο Μπαταβάνης.

Στο 65' από ωραία σέντρα του Τέα, ο Πάσιος για το Μακρυχώρι έκανε το κοντινό σουτ με την μπάλα να περνά άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία αυτή του 70' όταν ο Πάσιος με σουτ από πλάγια αριστερά είδε την μπάλα να καταλήγει σύριζα άουτ από το δεξί δοκάρι.

Τελικώς στο 89' ύστερα από υποδειγματική εκτέλεση φάουλ του Φουσίκα ο Αετός έφτασε στο δεύτερο γκολ για το τελικό 0-2 με τον τερματοφύλακα να μην μπορεί σε καμία των περιπτώσεων να αποκρούσει την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του παίκτη των φιλοξενούμενων.

Διαιτησία: Τζήλος (Καραγιάννης, Παπαγεωργίου).

Λάρισα 2012 (Θοδωρής Στεργιάδης): Γεωργούλας, Φλώρος Π., Κατσάμπας (52' Παϊτέρης), Φλώρος Β., Σκέντζας, Φλώρος Π. (70' Κίτσιος Δ.), Κριεμάρης, Κίτσιος Π., Δαλαμπύρας, Γεωργούλης, Γκόλτσιος.

Αετός Μακρυχωρίου (Αστέριος Φουσίκας): Μπαταβάνης, Μάντζαρης, Τίκος, Γκαμπέτας, Βάσσιος, Παυλόπουλος, Τζίκα Ι. (64' Χριστιανίδης), Αργύρης, Φουσίκας, Πάσιος (83' Σαμαράς), Τέας (90' Καρβούνης).

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ