Βαθμολογία

Αυλαία με ισοπαλία για την κ-20

Τελευταίο παιχνίδι σήμερα (21/5) για την κ-20 της ΑΕΛ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων για την εξ αναβολής 27η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα, στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι, όπως και του 48χρονου τεχνικού στον πάγκο της ΑΕΛ στην οποία έκατσε από τον Νοέμβριο αντικαθιστώντας τον Σάκη Αναστασιάδη, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 απέναντι στους Αρκάδες.

Η ΑΕΛ μπόρεσε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι με τον Καραλούλη και άξιζε την νίκη, αλλά ο Αστέρας από το πουθενά έφτασε στο 1-1 και απέσπασε την ισοπαλία. Με τον βαθμό αυτό η ΑΕΛ τερμάτισε στην 12η θέση με 28 βαθμούς, ενώ οι Πελοποννήσιοι με 43 βαθμούς περιμένουν τα δυο τελευταία ματς του Πλατανιά για να δουν αν θα τερματίσουν στην 8η θέση ή στην 9η.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις αλλαγές που πραγματοποιήσε ο κ. Ζιάκας ήταν όλες αναγκαστικές με τους τραυματισμούς των Μαστακούλη, Δερμιτζάκη, Μασούρα.

ΑΕΛ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαπολυμέρου, Αναγνώστης, Μαστακούλης (46' λ.τ. Τζέκα), Καρατάσιος, Καλούσης, Δερμιτζάκης (75' λ.τ. Μπαμπατζιάς), Γεωργακόπουλος, Νούσιος, Μασούρας (46' λ.τ. Τσούτσιας), Κουσιάς, Καραλούλης.

Δηλώσεις στο athleticlarissa.gr έκανε ο προπονητής της κ-20 που αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι, στην πρόοδο που έδειξαν οι παίκτες του στο διάστημα που ήταν στην ομάδα, ενώ λόγω του τελευταίου αγώνα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του και τους παίκτες για την συνεργασία που είχαν.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Ζιάκα:

«Ένα παιχνίδι που προηγηθήκαμε με τον Καραλούλη, νομίζω αξίζαμε την νίκη, πιστεύω ότι ο Αστέρας "έκλεψε" την ισοπαλία. Από εκεί και πέρα αυτό που με ικανοποιεί είναι η πρόοδος των παιδιών. Πολλοί παίκτες όταν ήρθα στην ομάδα δεν ήταν καν στην 18αδα και χαίρομαι που δείχνουν ανταγωνιστικοί και δεν μπορούμε την μια Κυριακή να τους υμνούμε και την άλλη να τους αποδοκιμάζουμε.

Θα πρέπει να υπάρχει αλλαγή νοοτροπίας γιατί αλλιώς θα είμαστε υποανάπτυκτοι όπως είμαστε σαν χώρα σε πολλά θέματα. Επίσης αυτό που θέλω να πω για μια αγγλική λέξη που χρησιμοποιούν οι συνάδελφοι σας, το πρότζεκτ. Θα πρέπει να μας πουν τι σημαίνει πρότζεκτ, ποιο είναι το πρότζεκτ, τι μπορεί να γίνει με αυτό, πως μπορεί να εφαρμοστεί. Όμως όσο οι ελληνικές ομάδες δεν μετράει αυτό τότε αρεσκούμαστε σε μεθόδους και νοοτροπίες που μας έχουν οδηγήσει σε τέλμα στο ποδόσφαιρο.

Θα ήθελα μιας και ήταν τελευταίο μου παιχνίδι στην ομάδα να ευχαριστήσω τον φροντιστή κ. Τσιό, τον διοικητικό υπεύθυνο κ. Κλάρα, τους συνεργάτες μου στα τμήματα υποδομής τον Ζήση Ζιάγκα και τον Βασίλη Νάρη για την άριστη συνεργασία που είχαμε και πρώτα και κύρια τα παιδιά όπου παρά τις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μπόρεσαν να τιμήσουν τη φανέλα που φορούν. Και φυσικά τον ακούραστο συνεργάτη μου Ευρυπίδη Βακουφτσή».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ