Βαθμολογία

Με προβλήματα στην Τούμπα ο Πανιώνιος

Το διπλό στο ΟΑΚΑ άνοιξε την όρεξη στους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι θέλουν αποτέλεσμα στην Τούμπα την Κυριακή (21/5) προκειμένου η ομάδα να παραμείνει στο κόλπο της πρώτης θέσης.

Η προετοιμασία των «κυανέρυθρων» για το συγκεκριμένο ματς ολοκληρώθηκε το Σάββατο (20/5) με προπόνηση που έγινε στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς η αποστολή.

Ενγκόγκ και Πλιάτσικας είναι τραυματίες σταθερά τον τελευταίο καιρό και στη λίστα προστέθηκε και ο Γεσίλ. Ο Λάμπρου ως δανεικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στους «ασπρόμαυρους», ενώ οι Φούντας και Μαχμούτοβιτς δεν υπολογίζονται και γι' αυτό έμειναν εκτός.

Αντιλαμβάνεται κανείς πως τα κουκιά είναι μετρημένα μεσοεπιθετικά και αυτό φαίνεται από την επιλογή του Μιλόγεβιτς να πάρει στη 18αδα τον νεαρό Βουκελάτο δεδομένου ότι δεν έχει άλλους. Ο Μπεν αναμένεται να πάρει τη θέση στην κορυφή της επίθεσης (ίσως να εναλλάσσεται με τον Μασούντ) και φανέλα βασικού διεκδικεί ο Σαββίδης.

Αυτοί είναι οι: Τασουλής, Ρισβάνης, Οικονόμου, Βλάχος, Κόρμπος, Μπάλλας, Γκιοατά, Αντωνιάδης, Μασούρας, Σιώπης, Γιαννιώτης, Βουκελάτος, Μπεν, Καθάριος, Ταπόκο, Μπαντής, Σοτζέι, Σαββίδης.